Nagyobb babák előbb jönnek?
Nem feltétlenül. Az ultrahangokon július 6-tól július 25-ig változott a szülés időpontja, mert ekkora eltérések voltak a méréseknél, utoljára 13-t mértek, ehhez képest 4 nappal a kiírt után született, 3460-al, és 53 cm-el:) Nem is volt olyan nagy baba, pedig előtte nap 3960-ra becsülték:)
ҝ
Nekem is egyik ismerősöm nagyon vékony kis alacsony leányzó, 4 és fél kilós volt a babája mikor megszülte, és ráhuzott még egy hetet! Szenvedett vele egy egész napig mikor nem birta tovább és megcsászározták. Pedig ő harmadik volt...
Bocsi nem megilyeszteni akarlak!!!
Milyen adatokat mértek neked, hogy olyan nagynak tartod a babád??
Nekem 34hetesen: BPD:94; becsült súly: 3000gr.
És majdnem 1kilót hízott uh szerint 4hét alatt!!
Nem is tudom, ez én dokim még csak nem is említette, hogy mekkora, pedig, szerintem nem átlagos.
Ja, én anno 2450-el születtem!!
Én is kíváncsi vagyok, mekkora lesz, mire kibújik!
Ne aggódj, 5hete itthon vagyok nyitott a méhszájam, 1hete a doki nem sok időt adott, mert irtó lent van a feje, és még egyben vagyunk, remélem még 2-3 hétig így is maradunk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!