Most akkor kinek higgyek? Tapasztalat? Méhszáj 1100ról 10 perc alatt 3000?
Ma mentem az SZTK-ba 32 hetes nőgyógyászati vizsgálatra.Eddig panaszmentes voltam de mikor megvizsgált a doki /ami mellesleg nagyon fájt/ kicsit véreztem.Rögtön beutalt a kórházba.Ja és a papíromra azt írta veszélyeztetett terhesség vérzés miatt, Cg.: 1100.
Fenyegető koraszülés, kórházi felvétel ajánlott.
Nagyon megijedtünk a párommal, átmentünk a kórházba rögtön hogy akkor befekszem :( Ott megvizsgált a doki és azt mondta szerinte a vérzés csak a nőgyógyászati vizsgálattól lehetett mert ő nem lát semmit a méhszáj is rendben van, Ő azt írta Cg.: 3000.Azt mondta ha esetleg görcsölök vagy egyéb panasz van menjek vissza de nem szükséges bent maradnom.
Kicsit félek hogy akkor most mi van....Eddig nem fordult elő hogy véreztem volna sőt még barnázás sem, görcseim sincsenenek....
Ja és csak hogy hozzátegyem az SZTK-ban a szívhangot sem találták meg :( A kórházban meg úgy vert :)
Szerintem nyugodj meg, a kórházban nyilván alaposan megvizsgáltak, nem kockáztatnák, hogy hazaküldjenek, ha bármi veszélyt látnának. Ha mégis fájásaid vagy egyéb panaszaid lennének, úgyis azonnal visszamennél, addig viszont neked is jobb otthon.
Az utolsó 4 hétben történt meg velem is, hogy rutinvizsgálat után vérezni kezdtem. Megnézték és nekem is azt mondták, ez csak a méhszáj vizsgálatától volt és hazaengedtek. Igazuk is lett, mert bár a vérzés majdnem egy hétig tartott, mégis éppen időre született meg a babám.
Tehát nyugi, pihenj sokat, olvass valami kellemes könyvet és beszélj sokat a babádhoz!
Nem kérdés, minden rendben van. :) Gratulálok az sztk-s orvosnak, remélem nem nála szeretnél szülni.
Számíts rá, hogy most az idegtől is fog fájdogálni a pocakod... ne idegeskedj, minden rendben! :)
A vérzést a tágulás is okozhatja, mert amikor gyorsan tágul a méhszáj, akkor elpattanak valami hajszálerek vagy valami ilyesmi. De ez nem jelenti, azt hogy szülni fogsz, mert ezt tényleg okozhatja az is, hogy kicsit durvábban vizsgált meg.
Pihenj le és nyugodj meg. Nekem a 28. héttől volt nyitva a méhszáj a második gyerekkel és mégis túlhordtam 4 nappal :-)
Én a kórháznak hinnék. Ha már nem vérzel, és nincs görcs sem, akkor szerintem rendben vagy. És hogy a baba szívhangját sem találták meg az sztk-ban, hát....
Boldog babavárást, és vigyázz magatokra!
Egyébként akkor hazamentetek, ugye? Szerintem pihenj sokat, és ehhez a dokihoz ha lehet ne menj többet.
Szerintem veled nincs gond, csak az orvossal az SZTK-ban:-(
Nekem is vérzett egy picit minden vizsgálat után. A lényeg hogy ne idegeskedj:-) A kórházban tudja a dolgát a doki:-) 3000-es méhszájjal meg király vagy:-)))
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.
Igen haza jöttünk :)itthon jobb lesz pihenni is ....
Remélem minden rendben lesz, első baba és kicsit félünk :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!