Mondjatok nekem népi hiedelmeket a baba nemével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Szeretem az ilyeneket olvasgatni, mert némelyiken olyan jót lehet mosolyogni!
Köszönöm!:)
2010. márc. 25. 13:30
1/12 anonim válasza:
Ha a csípős,sós ételeket kívánod,csúcsos a hasad akkor fiút mondanak.
Nekünk bejött!:-)
2/12 A kérdező kommentje:
Mi még nagyon az elején vagyunk, csak jó ezeket olvasni. A Párom jegyzeteli őket bőszen, hogy vajon mi igaz nálunk, meg mi nem ... én meg jól megmosolygom érte!
Amúgy inkább kakaós csiga, lekváros táskával! :)
2010. márc. 25. 13:42
3/12 anonim válasza:
Ha csúcsos, előre felé álló a pocid, akkor fiú, ha inkább laposabb, oldalra kiterjedő, akkor lány. Ez nálunk beigazolódott.
Azt is mondják, ha jobb oldalon rugdos, akkor lány, ha balon akkor fiú. Ez nem volt igaz.
4/12 A kérdező kommentje:
Ezt a rugdosást felírjuk ... mi még nem tartunk ott! :)
2010. márc. 25. 14:15
5/12 anonim válasza:
Az utolsó 2 vizsgálat alapján inkább lányt mondanának mint fiút, sajnos 100%-ig nem mondták mert nagyon aktív a babám és nem lehet megnézni. A hasam inkább csúcsos, tehát ez nem jön be, a rugdosás? Annyit pörög hogy minden nap máshol érzem hol lent hol balra, hol jobbra, szerintem ez sem igaz. A kívánósság na talán az mert én nem kívánom a csípőset, meg a sósat, sőt inkább az édeset. Talán akkor a kívánósság igaz lesz:)
6/12 anonim válasza:
fiú: szép arcbőr, nem kívánod a szexet, lány: patis bőr, kívánod a szexet
7/12 A kérdező kommentje:
Gyűha --> pattanásos vagyok, s nagyon nem kívánom a szexet
Akkor ez nálam nagyon nem lesz mérvadó! :D
2010. márc. 25. 16:33
9/12 anonim válasza:
Ha van hányingered lány,ha nincs akkor fiú.
10/12 A kérdező kommentje:
Nincs hányingerem ... de anyunak sem volt velem soha :):):)
2010. márc. 30. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!