Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális, hogy 32 hetesen...

Normális, hogy 32 hetesen nagyon bekeményedtem és fáj a szeméremcsontom?

Figyelt kérdés
Eddig még soha nem görcsöltem, bár elejétől fogva azt mondták hogy elég kemény a hasam. Most hajnalban arra keltem, hogy bekeményedett a hasam és iszonyatos fájdalmam volt. Soha nem görcsöltem még (menszinél sem), de valami görcsszerű volt a fájás, ami folyamatos volt. Tehát egyfolytában. Meg akartam mozdulni, de akkor még jobban belenyilalt. Aztán valahogy elmúlt, elaludtam. Reggel viszont mikor felkeltem éreztem (azóta is), hogy fáj a szeméremcsontom, alig tudok menni. Eddig be volt fordulva a babám, de szerintem pár napja kifordulhatott, mert keresztben éreztem (ezekszerint mégsem?). Ez most mi? Mégis halad lefelé? Nem korai? A doki legutóbb azt mondta, hogy zárt vagyok, bár lazul a méhszájam. Vagy ez a jóslófájás?
2008. szept. 16. 08:33
 1/2 anonim ***** válasza:
szia! en 31 hetes vagyok es a tegnap es ma mar en is bekemenyedtem, tobbszor mind azelott. Nem tul gyakran, de ,pedig mintha ki maradt volna ez utobi par hetben.Nem tudom , ebbe az idoben mennyi a normalis kemenyedes. Szerintem lehet, hogy a babad nymot valamit, de ha csak gorcsolsz akkor legjobb ha orvoshoz messz.
2008. szept. 16. 09:25
 2/2 anonim ***** válasza:

Az 1-2 bekeméynedés és a szeméremcsonti fájdalom normális, csak az a hosszantartó görcsölés nem biztos.

Azt kérdezd meg a dokidól!

2008. szept. 16. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!