Aki használja, hogyan vált be a magzati szívhangfigyelő? Angel Sounds-ra gondolok, jó és rossz tapasztalatokat is írjatok.13 hetes vagyok.
Én 14-15 hetesen vettem az enyémet, és rögtön megtaláltam vele, és utána is, minden alkalommal. Szülésznő vagyok, így volt benne rutinom, hol és hogy kell keresnem, még a védőnőnek is én mutattam meg :-)
Ebben a terhességi korban egészen lent, a szeméremcsont felett találtam meg az én kis drágáimat.
Sok sikert!
Na kaptam negatív és pozitív véleményt is,én most szándékozom megrendelni,sokan mellette,sokan ellene vannak.
Érdekes,hogy a terhesgondozáson használatos egyszerűbb bébidobbal egyből sikerül meghallani a babát a nővérnek:)Pedíg az nem egy mai masina!
Tudom,türelmesen és nyugodtan kell használni,és a szeméremcsont felett keresgélni,ilyenkor még ott vannak lenn a babók.Olvastam már olyat,hogy kétségbe volt esve a kismama,mert semmit nem hallott a 14 hetes babájából,aztán kiderült,hogy ő a gyomra tájékán keresgélte a szívhangot....Na ennyire azért képben vagyok,hogy hol keressem:))
Ezzel akkor a terhesség végéig hallgatózhatok ugye?
Hánysszor lehet csinálni?Naponta?Hetente?Tudom,ez doppler elven működik,nem sugárzó hatású,de azért megkérdem.
2. vagyok. Egész terhesség alatt használtam. Eleinte minden este úgy feküdtünk le, hogy meghallgattuk őket, de azt mondta az orvosom, hogy mivel doppler-elv (ultrahang), nem igazolt káros hatás, de ő nyugodtabb lenne, ha csak 3 naponta használnánk. Persze szerintem az sem mindegy, hogy egy-egy alkalommal mennyi ideig hallgatózol. Mi csak néhány másodpercre tettük oda, ha hallottuk, hogy gyors, ritmusos, nem zargattuk őket tovább. Később, amikor már kicsit nyugodtabb az ember, már csak olyankor hallgattam rájuk, ha nem éreztem már egy ideje magzatmozgást.
Nagyon megnyugtató volt!!!
Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
4 vetélésem volt, így "kellett" valami, ami megnyugtat egy kicsit, ha rám jön a para...(egy kis görcs vagy szúrka után pláne :)
Most már érzem, ahogy mozog a kis drágám, de még a mai napig hallgatózom néha. (Ha pl. nagyon nyugiban van)
A 11-ik héten vettem, és azonnal megtaláltam a kicsi szívét.
Életem egyik legjobb döntése volt, 9200 ft volt, nekem ennyit bőven megért.
20 hetes kismama
Helló lányok!
Megvettem a szívhanghallgatót és....hát nagyszerű,nagyon jó,nem bántam meg,hogy szántam rá pénzt!:))))
Ahogy kicsomagoltam,elolvastam a használatit,máris kipróbáltam és elsőre megtaláltam babóm szívecskéjének hangját:))))))
Semmivel nem lehet összetéveszteni,tényleg kétszer olyan gyors,mint a saját szívverésem és valóban olyan,mint a lótrappolás:)))
Emellett megtaláltam a köldökzsinór jellegzetes susogását,így nyugtáztam,hogy szépen áramlik a vér benne.
Szóval mostantól én is csak ajánlani tudom a kismamáknak.
Köszi a meggyőző érveket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!