Kivettem a piercingemet de nem szeretném, hogy benőljön. Van vmi amivel helyettesíthető, hogy ne nőljön be kismamik? 13 hetes vagyok.
Nem mindenkinek nő vissza, nekem pl nem. Vannak ilyen szilikonos ékszerek, de akkor már teljesen mindegy, hogy szilikon van bent, vagy a titán.
Én is kivettem a 8.héten. A végén viszont a lyuknál hosszában szétrepedt a bőr, amikor már nagy volt a pocakom. Sajnos azzal nem tudok mit csinálni, nem túl szép, így vissza se raktam az ékszert. Hosszában van egy jó 3-4 centis repedés :( Pedig a hasam sehol máshol nem repedt meg, és ugyanolyan lapos és sima, mint régen.
Én a 30.héten vettem ki mert begyulladt egy kicsit már akkora volt a hasam.
A doki meg egyenes leszúrt hogy azt tessék kivenni!!!
Most 2-3 naponta beleteszem csak 1 percre hogy megvan-e a luk és így nem nő be.
Tovább nem is tudnám mert zavarna.
Boldog babavárást!
Lehet kapni terheseknek piercinget. V-milyen műanyag féléből készül és hosszabb mint a többi, én eddig átlátszó színben láttam.
Szerintem neten rá lehet keresni.
Köszönöm a válaszokat pár naponta vissza szoktam rakni,hogy ott van e a luk.Mást nem tudok akkor.
Mindenkinek boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!