Terhesvitamin? Melyiket ajánlod, mekkora kiszerelés és milyen árban van?
Annyi féle van, hogy nem tudok dönteni. Előzőnél Gravidát szedtem viszont attól most savam van.
Segítségre lenne szükségem melyik jó még.
itt van egy összehasonlító cikk róluk: [link]
Én a femibion mellett döntöttem, mert kicsi (nem hánytam ki) és megfelelt nekem az összetétele is. külön nem szedtem nyomelemeket, csak vitaminok közül a d-vitamint, mert rossz lett a vérképemben. 12. héten letettem a femibiont is.
a hazipatikan egy 30 db-os femibion 800 ára 3600 Ft.
30hkm
Hipp Natal, 3x20 milis kiszerelés egy havi adag, és 3900-4500 ft között mozog, DM-ben olcsóbb, mint a Rossmannban. Emellé az első trimeszterben kell még napi 400 mcg folsav.
A másik, amire nem szoktak panaszkodni, csak az árára, az a Femibion, de nem tudom, ez mennyibe kerül, én a Hipp Natalt szedtem.
Gravidában, Elevitben rengeteg a vitamin, és nem túl jó a felszívódásuk, nem csoda, hogy sokak panaszkodnak hányingerre és hányásra mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!