Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vagyok, egy...

5 hetes terhes vagyok, egy hete alhasi szúró fájdalmaim vannak /nem görcsöl, csak erősen szúrkál és puffadt/ és a vizeletem is nagyon furcsa szagú. Mi ez?

Figyelt kérdés
voltam egyszer orvosnál, ultrahanggal megvizsgált, és látta a méhemben a "fekete pontot" szóval terhes vagyok, de még nincs élet a pocakomban. Viszont nagyon szúrkál. Korábban többször felfáztam vagy baktériumok miatt volt problémám a vizeletemmel, véres is volt. félek hogy ez most kihat a terhességre is. a vizeletem pedig nagyon kellemetlen szagu.
2008. szept. 15. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
mindenkeppen mond meg az orvosodnak!! mert lehet valami bakterium!! beszelj az orvossal mindenkepp jobb ha egy szakember velemenyet kered!! de ne aggodj nem lesz semmi baj!!
2008. szept. 16. 02:52
 2/5 anonim ***** válasza:
A meleg ülőfürdőt amit "öreganyáink" szoktak javasolni, szerintem ne csináld, ha esetleg fel lennél fázva.Ha jól tudom, terhesség alatt nem ajánlott, viszont jó a meleg lábfürdő pléddel körbetakarva magadat.Szerintem is menj el orvoshoz, ebben talán még a háziorvos is tud segíteni ha előtte mondod neki, hogy terhes vagy.Vizeletet ő is tud nézetni.
2008. szept. 16. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ. tegnap voltam orvosnal, de valahogy nem kaptam valaszt tole, hogy miert szurkal a hasam. A vizeletem rendben volt.

Szurkál másnak is a hasa? ez baj lehet?

2008. szept. 16. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! A terhességem elején nekem is ugyanez volt a problémám hetekig, szinte a beágyazódás pillanatától, -amit meg is éreztem,- szinte a harmadik hónapig. Ez attól van, hogy a méhed "befogadja" a vérkeringésbe az embriót, és a bébike "rádcsatlakozik". El fog múlni idővel, bár nekem néha annyira fájt, hogy csak összegörnyedve tudtam elviselni. Ami vigasztaló, az az, hogy elmúlik, ne aggódj!
2008. szept. 17. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod, igen, enyhultek a tunetek, most szinte alig faj, ritkan szurkal egy nap egyszer ketszer.. Na most pedig ezen aggodom. Remelem ez nem baj? mindig aggodni fogok? a korulottem levok mar megorulnek tolem, de most meg attol felek elhal a baba, ha nem erzem a szurkalast.. Eddig zavart most meg felek, hogy baj.. Honnan tudom, ha elhalt? tudom ilyenre meg gondolni se szabadna, csak felek.
2008. szept. 18. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!