Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rajtam kívül okoz másoknak is...

Rajtam kívül okoz másoknak is gondot a sok folyadék ivása?

Figyelt kérdés

31 hetes vagyok, soha, de soha nem ittam sokat .

Tudom, kellene, de egyszerűen nem kívánom a folyadékot.

Most, hogy már nagy a pocak még kevesebb és kevesebbszer fér belém :(

A gyümölcsöket nem szerettem soha így meg vagyok lőve :(

Igyekszem a napi min. 1 litert leerőltetni, de tudom, hogy kevés, viszont ha többet iszom visszajön :(

2015. dec. 31. 12:27
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is keservesen megy le a 1,5 liter... Főleg így télen. :/

36+6 hkm

2015. dec. 31. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Igyekeztem szörpöt, gyümölcsleveket inni, amik finomak. De még úgy is napi kb 1 litert ittam.

Illetve a leves. Azt szeretem, így azzal elég "sok" folyadékot bevittem.

A végére kevés is volt a magzatvíz, de nem volt gond belőle.

De a tejtermelésnél nem számított, volt bőven így is.

2015. dec. 31. 13:14
 3/8 anonim ***** válasza:
Én ha itthon vagyok próbálok akkor is inni ha nem vagyok szomjas, de most azt találtam ki, h megtöltöm a másfél literes üvegemet és nézem, h mennyit iszom. Ha elmegyek itthonról csak kortyokat ihatok, mert rámjön az állandó pisilés és idegen helyeken pl. kórház nem szeretek wc-re menni.
2015. dec. 31. 13:14
 4/8 anonim ***** válasza:

Legyen egy üveg ásványvíz, vagy gyümölcslé melletted és nem kell egyszerre sokat inni, csak mindig, sűrűbben pár kortyot. Így visszajönni sem fog, viszont a sok kicsi sokra megy és a napi többszöri ivás a nap végére kitesz kellő mennyiségű folyadékot.

Én sem voltam soha nagy ivó, de azért a napi 1 liter bőségesen megvolt. Aztán csináltam azt, mivel tudtam, hogy ez még mindig kevés, amit fentebb leírtam. Azóta simán megvan a napi másfél liter csak folyadékban, plusz mondjuk étellel a többi (leves, gyümölcs).

2015. dec. 31. 13:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Én levesekkel, finom teákkal segítek rá a folyadékbevitelre, így télen a jó kis citromos tea nagyon jól esik, a dokim kifejezetten ajánlotta, hogy a fertőzések ellen naponta igyak.
2015. dec. 31. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:

én sem voltam soha egy nagy ivó..de mióta terhes vagyok, azóta még úgy se iszok semmit...napi fél liter a maximum..

26 hetes kismama

2015. dec. 31. 15:04
 7/8 anonim ***** válasza:

én sem biztos, hogy iszom ennyit, persze kellene, de annyi mindent kellene...

teákat és leveseket próbálok én is, hátha...

29hkm

2015. dec. 31. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Jaj, hogy engem mennyiszer lecseszett már emiatt a védőnő... De nem tudok mit csinálni, nem megy. Az a baj, hogy én csak olyat szeretek inni, ami nagyon hideg, de ilyenkor, télen azt sem nagyon kívánom. Még legjobban a gyümölcslé, jeges tea csúszik, de hát ennyi cukrosat meg nem kéne inni nyilván.

Viszont ha meg sikerül többet innom, akkor az amúgy is bevizesedett lábam még durvábban néz ki. Az előző terhességemnél a háziorvos már napi egy literre korlátozta a folyadékbevitelt a vizesedés miatt. Szóval ha sokat iszom, az sem jó, de ha keveset, az sem.

32 hetes

2015. dec. 31. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!