Ti is éreztétek úgy, hogy ez túl sok, és hiba volt az egész?
Egy évet vártunk a babára párommal. Most 6 hetes vagyok, és ilyen rosszul még nem voltam soha. Egész nap hányok, már ha van mit kihánynom, alig tudok enni, sokat fogytam, egész nap hányingerem van. Minden szag zavar, amitől csak még inkább hányingerem lesz. Szörnyen érzem magam. Akartuk a babát és sokat vártunk is rá, de most úgy érzem, hogy ez hiba volt, nem vagyok anyának való mégsem. Hiszen milyen anya az, aki legszívesebben visszacsinálná az egészet?
Nem bírok felkelni az ágyból, azt sem tudom, hogy hogyan fogok így elmenni itthonról. Semmi nem segít.
A párom azt mondja, hogy szereti a babánk, de én úgy érzem, hogy én nem szeretem, pedig én jobban akartam mint ő.
Érzett valaki így még? Ugye ez csak a hormonok miatt van és elmúlik hamar?
Nyugi, nem mindenki szépnek érzi a terhességet, én sem. Én ugyan nem hányok, de folyamatos alhasi fájdalmaim vannak a méhnövekedéstől. Engem is azzal vigasztalnak, hogy csak az első trimeszterben jellemző ez (11 hetes vagyok), a kezdethez képest egyébként tényleg jobb már most, de nem tartom kívánatosnak magát a terhességet. Ettől függetlenül nem gondolom hibának, és várom a csöppséget, remélem, minden rendben lesz.
Egyébként bármennyire is rossz a hányás, a rosszullét, gondolhatsz arra, hogy ez viszont jót jelent a baba szempontjából. Nekem nem voltak ilyen jellegű rosszulléteim, és már két korai vetélésen vagyok túl.
A sógornőm is nagyon rosszul élte meg a terhessége elejét, kikészítették a hányás meg rosszullétek, de a második trimesztertől ezek megszűntek neki, utána már jónak találta a terhességet, mostanra pedig már kezében foghatja az egészséges kisfiukat :)
Az elütésekért elnézést! :)
Előző
15-ös vagyok.
Én is azt mondtam, h többet nem leszek terhes, most mégis, az a 4 hónap kínszenvedés már távolinak tűnik, és ha a kezemben tarthatom a kisbabám, még inkább így fogom gondolni.
Imàdom, ahogy rugdos, pedig megszenvedtem vele... -5kg az àllandó hányások miatt, néha arra gondoltam, inkább halnék meg, hogy ne kéne szenvedni.
Ne tudd meg, mik jártak a fejemben.
Nagyon depressziós lettem, sokat bőgtem.
És mindez MEGÉRI, ha most nem is érzed ezt.
De majd rájössz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!