Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok, éjjel nagyon...

16 hetes vagyok, éjjel nagyon görcsölt a hasam, alig bírtam felkelni, vettem be magnéziumot jobb lett, de azóta is fáj. Lehet baj? Vagy csak azért mert nő a méhem? Vagy a stressz?

Figyelt kérdés
Éjjel remegő érzést éreztem, amit előtte sosem, úgy gondolom a baba volt, utána volt a görcs, napközben ismét éreztem a remegést, akkor jól van? Több magnéziumot kéne szednem vagy el fogok vetélni? Magnesi citrici 2x1'

2015. dec. 29. 16:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
Várj, ha neked úgy jobb...Reméljük nem lesz gond...
2015. dec. 29. 18:22
 12/20 A kérdező kommentje:
Az előbb mondtam, hogy elmegyek, minek kell kötöszködni?? Fontos a babám, és nem birnám ki ha baja lenne. De mozog.
2015. dec. 29. 18:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ki kötözködik?

Mindenki rád bízta, hogy mit teszel, csak mások meg leírták a tapasztalataikat, hogy ők mit tettek a biztonság vagy akár a saját megnyugvásuk érdekében.

Nem kell felvenni. Ha úgy gondolod, hogy ez várhat, majd elmész holnap, akkor elmész holnap. De biztosat csak az orvos mondhat vizsgálat után, tehát kár kérdezned...

2015. dec. 29. 18:34
 14/20 A kérdező kommentje:
Ha fejre állok, sem tudok elmenni, a legközelebbi korház is fél óra kocsival, én nem tudok vezetni, párom nincs itthon.
2015. dec. 29. 18:40
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Tégy a belátásod szerint.

Nem kell magyarázkodnod.

2015. dec. 29. 18:41
 16/20 anonim ***** válasza:
52%

Akkor csak diszkréten megjegyezném,hogy erre van nappal a tömegközlekedés,éjjel meg a mentő.

Tehàt ez nem kifogàs. Nyugodtan kimondthatnàd,hogy annyira nem érzed fontosnak hogy bemenj. De akkor meg minek kérdezősködsz itt? Ha vki azt ìrta volna hogy pl a baba sokkot is kaphatott akàr mérgezéstől akàr mert rossz a keringés a lepényben és ezért remeg?! Akkor bemész?

Sose jutott eszembe itt vitàra bocsàtani a gyerekem egészségét vagy épp az enyémet.

Igen lehet baj,igen elvetélhetsz,igen meghalhat a baba és az is lehet,hogy semmi baj sincs,mert elképzelhető,hogy csak ficereg,mocorog és ettől keményedett a méhed vagy az időjàràs vagy csak elfàradtàl aznap. És még kismillió variàció, szerinted innen ezt bàrki meg fogja tudni mondani???

De tessék sajàt példa legelső babànàl begörcsöltem ugyanìgy mint te. Azonnal korhàz,reggel műtöttek a baba màr nem élt. Màsodiknàl görcs, azonnal kórhàz sima görcsoldót kaptam,babànak semmi baja nem volt. Most a 3.nàl ugyanez.

Én inkàbb bemegyek ha kell mentővel,mint otthon üljek kétségek között. Az összes doki is ugyanezt erősìtette bennem,mindegyik azt mondta inkàbb potyàra menjek mint egyszer a bajban ne.

De persze döntsd el Te.

2015. dec. 29. 18:55
 17/20 A kérdező kommentje:
Bemegyek. Ha kell mentővel! Köszönöm utolsó, erre volt szükségem. Csak szoritsatok, hogy minden oké legyen.
2015. dec. 29. 19:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit. Bìzom benne,hogy minden rendben lesz veletek.
2015. dec. 29. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Minden rendben volt? Voltál dokinál?
2015. dec. 31. 19:35
 20/20 A kérdező kommentje:
Igen, minden rendben, csak nő a méhem és egyre feljebb kerül. :)
2015. dec. 31. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!