Léteznek terhességi babonák? PL. Ha hegyes a has fiu lesz?
Figyelt kérdés
Mert már annyi mindent hallottam hogy nemtudom hogy mit higyjek!?2008. szept. 15. 18:16
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem léteznek bár én mindkét fiamat hétfőn és nagy viharban szültem igy lehet hogy az időjárás tényleg befolyásolja a szülés megindulását. De a has formájában nem hiszek. Nekem mindenki azt hitte hogy ikreim lesznek, de mondták azt is hogy biztos lány mert csak hasra híztam. Fiam lett , jó nagy.
2/6 anonim válasza:
Nekem az összes babona szerint fiam lenne, de valójában lányom lesz :)
Rám ezek jellemzők, és ezek a "fiús babonák": csúcsos a hasam, sósat kívánok jobban, mint édeset, nem volt egyáltalán hányingerem.
Inkább az ultrahangnak és a szemednek higgy!! :) :)
Minden jót, 28 hetes kismami
3/6 anonim válasza:
Hihi, ez jó. Nekem meg kerek a hasam, iszonyú hányingerem volt, de fiút várok:)
4/6 anonim válasza:
Nekem pedig bejött, nagyon hegyes volt a pocim, és kisfiú lett :-) Az én környezetemben mindenkinek bejött a pocak alakjáról szóló babona, de biztos csak véletlen. Én nem hiszek benne, viszont jókat szórakoztam rajta :-)
5/6 anonim válasza:
Vannak babonák, de úgy néz ki mostanság egyátalán nem jönnek be....
Hordó hasam van, fiúcskát várok!
Mivel minden szervezet/test/terhesség más, ezért nem kell semmi babonát elhinni!
Kellemes babonamentes babavárást!
26 hetes kismami
6/6 anonim válasza:
Nekem idővel változott a hasam formája.Először nekem is fiút jósoltak, mivel csak hasra híztam, ha hátulról néztek,azt mondták nem is látszik hogy terhes vagyok.Később az idő előrehaladtával kezdett szélesedni a pocakom és a derekam is "eltűnt". Kislányom lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!