Miért kell a 34. héttől NST-re járnom? Eddig minden rendben volt! Vagy lehet hogy nálunk ez a szokás?
Figyelt kérdés
Miskolc. A fogadott orvosom írta a papíromra, hogy 34. héttől NST.2008. szept. 15. 18:14
1/4 anonim válasza:
Újabban ez a szokás. Én Pápán szültem és nekem is a 34. héttől kellett járni. Megkérdeztem egy szülésznőt aki azt mondta hogy igy jobban ki lehet védeni az esetleges bajokat( rájuk nézve is és ránk, kismamákra nézve is)A végén én már heti 2x, az utolsó héten naponta mentem és a kiírt időpont elött egy nappal szültem meg.
Kitartás:)
6 hetes baba anyukája
2/4 anonim válasza:
Szia!
Én Pécsen fogok szülni, és nekem is járnom kell 34. héttől.
33 hetes kismami
3/4 anonim válasza:
Szia!
Én is 34héttől járok,és n is Miskolcon.
4/4 anonim válasza:
Szintén Miskolc, nekem ugyan 35. hét, de szerintem ez már csak részletkérdés. Tényleg szokás már ekkor NST-re menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!