Van valami praktika vagy tanács amivel a cukorterhelésnél enyhítsük a rosszullétet?
Figyelt kérdés
Terhességről van szó. És ugye a cukros víznek nem igazán van jó íze :D Van valami tanácsotok? Válaszokat köszönöm :) 22 Hetes kismama.2015. dec. 26. 18:28
11/13 anonim válasza:
Én is vittem citromlevet, csak az volt a gond, hogy valószínűleg nem jól tárolták a patikába és összeállt egy kőkemény tömbbe. El kellett rágcsálnom, a fogam majdnem beletört és ittam hozzá citromos vizet. Több cukorterhelésem volt már, de most lettem először rosszul tőle.
12/13 anonim válasza:
Én megittam és kész. Mintha szörp lett volna. Nem csináltam nagy ügyet belőle. Ne fintorogj, gyorsan idd meg,ennyi.
13/13 anonim válasza:
Nalunk meg zsomle+tej van bibiii :D Eloszor megittam utana vedono rairta a papiromra,hogy zsomle+tej es igy csinaltak meg mindharom terhessegemnel! Kerdezz ra kerdezo te is! Kar szenvedni ha van mas alternativa is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!