Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babámnak?

Lehet baja a babámnak?

Figyelt kérdés
Vendégségbe mentünk, leejtettem az ajakírem a földre. Felvettem a földről és bekentem a számat vele. Utána észrevettem, hogy van macskájuk, ami ki be járkál. Nagyon félek, hogy elkapok valamit tőle. Enni sem mertem az ebédből. Túl reagálom?
2015. dec. 25. 18:22
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Most komolyan egyeseknek karácsonykor ez a legnagyobb szórakozásuk, hogy másokat inzultáljanak?? Eszembe nem jutott volna egy másik kismamát bántani, vagy belekötni, csak mert aggódik a babája miatt. Nyilván azért írtam ki a kérdést, mert nem ismerem annyira a toxoplazmózist! Boldog karácsonyt nektek is!
2015. dec. 25. 23:08
 22/26 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló na ne mond, erre most jöttél rá?? Félelmetes a logikád!
2015. dec. 25. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Ha nem ismered, akkor nézz utána. Millió oldal foglalkozik vele, még egy youtube videó is van. De még mindig nem válaszoltál a kérdésre. Teszteltek már toxoplazmózisra?
2015. dec. 26. 09:24
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Terhesen lett toxoplasmám,kb. 5éves korom óta nincs macska a közelemben,nyers húst nem ettem soha,valószínűleg nem megfelelően tisztított zöldség vagy gyümölcs okozta,pedig mindent megmosok. Mégis elkaptam. 8hetesen derült ki,antibiotikumot kaptam a szülésig és a babámnak semmi baja! Az orvosom is nyugtatott,hogy ez a toxoplasma mizéria túl van misztifikálva!
2015. dec. 26. 20:31
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó, ez megnyugtató. :)
2015. dec. 26. 21:43
 26/26 anonim ***** válasza:
És ha jól emlékszem a szokásos ultrahangokon kívül minden trimeszterben kellett mennem egy külön ultrahang szűrésre,ahol erre szakosodott orvos nézett mindig. Szóval egy a lényeg,macskától kevesebb eséllyel kapod el,mint pl rosszul átsütött hústól,vagy mosatlan zöldségtől. És ha elkapod sem kell pánikba esni!
2015. dec. 27. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!