14. hetes duci kismama vagyok nekem a köldököm felett kezdett el inkább nőni a hasam, azt hittem alul kezd majd el nőni. Így kell nőnie?
Szia!
Szerintem mindenkinek máshogy és más időpontban kezd el nőni. Én mondjuk még csak 11 hetes vagyok és én is duci. Nekem azt mondta az egyik bnőm hogy mivel széles a csipőm sokáig nem fog meglátszani. MEg szerintem sajnos nálunk nem is olyan feltünő az első időkben:(:(:(:(
Én is duci vagyok,és nekem is inkább fent nőtt.Én ezt úgy tudom elképzelni hogy rendeződnek belül a dolgok,és valahogy a gyomrunkat feljebb tolta a méh,és egyenlőre ez látszik,alul meg kitölti folyamatosan az amúgy is nagyobb,meglévő helyet.Az biztos hogy a baba még alul van,mert szívhangfigyelővel is mindig egész alul találom meg,pénteken megyek uh-ra,majd megfigyelem hol találják meg akkor.
16+3 hetes kismama
Nekem is így volt. A 17. hétig a köldök körül-felett nőtt a poci. Aztán 3 nap alatt megnőtt az alja is a 18. hét küszöbén. :) Nyugi, a tied is behozza a lemaradást alul is. :)
30 h.
szia! én is ugyanígy vagyok, a köldököm környékén (felette és alatta is) mintha látszódna, habár én is alul vártam.
16 hetes duci kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!