Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második teszten is nap végére...

Második teszten is nap végére megjelenő nagyon halvsny piros csík terhesség lehet?

Figyelt kérdés
Màr van egy lányom. Hatàrozottan azokat a tüneteket érzem, mint anno vele, így nem bírtam a kivàncsisàgommal és baromi koràn, menstruàció előtt 4 nappal teszteltem, negatívat. Egy óra múlva baromi vékony és halvàny de hatàrozottan kivehető csíkocska jelent meg. De nagyon meg kell nézni h meglàsd. Vettünk gyors mégegyet, az full negatív. Két napra a nemvàrt napjàn csinàltam két negatívat, nap végén kidobnàm és az egyiken megint ott a keskeny halvány piros csík. Tudom lehet szàradàsi folt, de kettőn négyből? Nyilvàn ha nem jön meg két nap, vagyis karàcsony miatt hàrom múlva újra tesztelek, de megöl a kiváncsisàg, jàrt màr így valaki??

2015. dec. 24. 17:54
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Tegnapra, eddig semmi, de ez még nyilván nagyon kevés. Igen, van két tök negatívom is! Nem akarom beleélni magam, nem sürgős a tesó kérdés, jön amikor itt az ideje, csak a tünetekkel együtt mertem kicsit beleélni magam, ugyanúgy hasogat a hasam, szúrkàl vagy egy hete mint anno és le akar szakadni a derekam. De próbàlok ésszerű maradni és nem beleélnk magam!
2015. dec. 25. 05:21
 12/28 A kérdező kommentje:
Na ezt jó megírtam, bocs kicsit koràn van! :D
2015. dec. 25. 05:22
 13/28 anonim ***** válasza:

Nincs otthon x-epil? En csak azt veszek! Ha az pozi akkor az pozi.

1-es

2015. dec. 25. 07:17
 14/28 anonim ***** válasza:
Jaaa azt hittem tobb napja kesik :) Akkor van remeny mig meg nem jon!Lehet mar mutatna ma valamit a teszt. Drukk majd ird meg! 5# :)
2015. dec. 25. 07:23
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felkészülve több teszttel, egyet vettem mindig az aktuàlis helyzetben. De vasàrnap akkor X est veszek! :-) Tegnap kellett volna megjöjjön, és ma 13 napja voltunk együtt, szóval még belefér.
2015. dec. 25. 09:34
 16/28 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen Gabriel tesztem. Szinte mindenki pozitív lnak mondta. Aztán Megjött. Kívánom hogy neked legyen baba. Boldog Karácsonyt!
2015. dec. 25. 14:52
 17/28 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Itt az akkori kérdésem képpel.

Ja és nekem időn belüli volt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2015. dec. 25. 14:56
 18/28 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy megmutattad! Ez ugyanolyan, mint az enyém. :-( Ezek szerint ez negatív. Egy esély maradt, ha még koràn teszteltem, de ha véletlen terhes lennék, amit egyre kevésbbé hiszek, ez a csík nem attól van ott, most ezen az àllàsponton vagyok.
2015. dec. 25. 16:06
 19/28 A kérdező kommentje:
Vagy az is lehet, hogy a tiéd is pozitív volt, csak valamiért megszakadt. Időn belül furi. Na nem agyalok tovább. Mindig úgy érzem mindjàrt megjön, de mégsem, eddig. Max vasàrnap kiderül.
2015. dec. 25. 16:17
 20/28 anonim ***** válasza:
En mensi elott 5 nappal csinaltam egy Predictor Earlyt,pozitiv lett. Xepilt-negativ lett. Es egy ugyanilyen Gabriel tesztet,ami ugyanilyen lett mint a tied...Most vagyok 7 hetes :) Gratulalok,boldog babavarast :)
2015. dec. 25. 23:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!