Azért mert a teszten még nem olyan erős a csikom még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Igazából a megnyugvás reményében irok nektek. Párommal szeptember óta probálkozunk a babával. December 13 án teszteltem egy egészen haloványat aminek persze örültem de tudtam hogy korán teszteltem. Igazából azért csináltam mert másnap reumatologiára mentem. Izületi beteg vagyok és gondoltam tesztelek mert ha pozi a teszt akkor szolok az orvosnak h ne inekciozon mert lehet baba van. Azóta persze töbször is teszteltem, erösödött is de az alapcsíknak a közelébe sem ér, de jól látható! Ma este csináltam megint tesztet igaz most másfajtával cyclotest a neve 25mlU/ml erősségű. De ezzen gyengébb a csík. Amivel eddig teszteltem az Duchesse 25NE/L-től. Az viszonyleg arős volt de nem anyira mint a tesztcsík. Igaz 13 -óta csak 10 nap telt el és ma van a második napja hogy késik. Tüneteim vannak fáj a derekam 1 hónapja reggel kicsit kellemetlenebb de a nap többi szakában aligha észre vehető, a melleim is fájnak de a mellbimbóm nem érzékeny még, és persze az aluszékonyság ami délutánonként levesz a lábamról.Időpontom Január 8 -ra van. De idegesít hogy a csík nem akkar erősődni. :(2015. dec. 23. 18:56
11/12 anonim válasza:
Két tesztet csináltam, egyiket 2 napos késéssel, a másikat 4 nappal később, egyiken sem volt a csík olyan erős, mint a kontroll csík. De azért egyértelmű pozitív volt.
12/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Voltam orvosnál 8-án de nem volt szívhang csak petezsák. A dokim tegnapra hivatott vissza de szintén nem volt szívhang :( a hüvelyi uh-n nem látott semmit eszért csinált hasit. Na ott látszódót a petezsák de én üresnek láttam. Az orvos viszont az üres petezsákban megmutatta hogy hol a pici. Aztán felnagyította és tényleg volt ott valami. Kérdeztem miért nincs szívhang azt mondta hogy kicsi . Én kezdek már kételkedni abban hogy lesz szívhang! Tudom nem szabad így gondolkodni de
a múltkor sem volt szívhang most sem.
2016. jan. 19. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!