Azért mert a teszten még nem olyan erős a csikom még reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Igazából a megnyugvás reményében irok nektek. Párommal szeptember óta probálkozunk a babával. December 13 án teszteltem egy egészen haloványat aminek persze örültem de tudtam hogy korán teszteltem. Igazából azért csináltam mert másnap reumatologiára mentem. Izületi beteg vagyok és gondoltam tesztelek mert ha pozi a teszt akkor szolok az orvosnak h ne inekciozon mert lehet baba van. Azóta persze töbször is teszteltem, erösödött is de az alapcsíknak a közelébe sem ér, de jól látható! Ma este csináltam megint tesztet igaz most másfajtával cyclotest a neve 25mlU/ml erősségű. De ezzen gyengébb a csík. Amivel eddig teszteltem az Duchesse 25NE/L-től. Az viszonyleg arős volt de nem anyira mint a tesztcsík. Igaz 13 -óta csak 10 nap telt el és ma van a második napja hogy késik. Tüneteim vannak fáj a derekam 1 hónapja reggel kicsit kellemetlenebb de a nap többi szakában aligha észre vehető, a melleim is fájnak de a mellbimbóm nem érzékeny még, és persze az aluszékonyság ami délutánonként levesz a lábamról.Időpontom Január 8 -ra van. De idegesít hogy a csík nem akkar erősődni. :(2015. dec. 23. 18:56
1/12 anonim válasza:
Jaj istenem..;))) Eloszor is gratulalok! 2 nap kesesnel meg nem fog 'leugrani" a ket csik! Masodszor a teszt csak arra valo,hogy igen vagy nem...terhes vagy nem !? Orulj neki hogy gyermeket varsz ;) Itt az unnep hamar eljon a januar!Ne aggodj! Boldog Unnepeket Kivanok :)
2/12 anonim válasza:
Ilyen kis terhességnél csoda, hogy van csík, majd szépen erősödni fog az, ne félj :) Ha vérzés lép fel és hasi fájdalom, akkor az magyarázná meg a lassan erősödő csíkokat a méhenkívülivel, de szerintem ez nem valószínű, mert még nagyon az elején van. Szerintem nyugodj meg, 2 napos késéssel valakinek ki sem mutatja még :)
3/12 A kérdező kommentje:
Akkor ez igazi karácsonyi ajándék :) köszönjük szépen!
2015. dec. 23. 19:06
4/12 anonim válasza:
Egyébként hogy lehet, hogy több, mint egy héttel mensi előtt pozitív volt a teszt? Korábban volt peteérésed?
5/12 anonim válasza:
Egyáltalàn nem gond ,ha ott a 2csik akkor az a lényeg :) ne aggódj!jó babavárást :) 10hkm
6/12 anonim válasza:
Eleget teszteltél, most már örülj.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem hogy lehetséges hogy ilyen hamar látszot a csík még a férjemmel is megnézettem. De ott volt. Bocsi ha lassan válaszolok de ma regisztráltam és 5 percen belül egyszer irhatok
2015. dec. 23. 19:16
8/12 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat 22 hetes vagyok, poénból teszteltem egyet mert jövőre úgyis lejár, na még nekem sincs olyan erős csík mint a teszt csík.
9/12 anonim válasza:
En reggeli elso vizeletbol csinaltam tesztet, olyan halvany lett a csik, hogy mondom ez ott sincs, jol megnyugodtam, hogy nem vagyok terhes.
Erre holnap toltom a 34. hetet:D becsuszott baba:)
10/12 A kérdező kommentje:
Gratulálok :)
2015. dec. 23. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!