Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33 hetes vagyok egy igencsak...

33 hetes vagyok egy igencsak aktív, izgő-mozgó pocaklakóval. Ma mégis alig-alig érzem, hogy megmoccanna (remélem, amit éreztem, az nem csak a képzeletem játéka)!Normális, ha be van ma lassulva a babám?

Figyelt kérdés

Állítólag ma kettős fronthatás van, ezt érzi ő is?

Nektek mi a tapasztalat ma?

2008. szept. 15. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
szia! Én 22 hetes vagyok, de már 3 hete nekem is nagyon aktív a bébim. Ma még én sem nagyon éreztem, biztos érzik ők is a változást. Nyugodj meg,biztos nincs baj,ha már ketten érezzük így.
2008. szept. 15. 14:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

26 hetes vagyok, ma még csak egyszer éreztem a kiscsibémet, de engem is a frász kerülget ilyenkor, hiszen eddig olyan kis aktív volt....

Ne aggódjunk szerintem, nincs semmi baj, biztos ez a fura időjárás okozza az inaktivítás.

Boldog BABAvárást!

2008. szept. 15. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Most, hogy így mondod, az enyém is alig mozgott ma, talán egyszer-kétszer csak. Jól is teszi, szívem szerint én is aludnék egész nap ilyen rossz időben :)

Ne aggódj!! MInden jót, 28 hetes kismami

2008. szept. 15. 14:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Kettős front ide-oda, az én pocaklakóm le sem áll egész nap:)) 24 hetes kismama
2008. szept. 15. 14:33
 5/10 anonim válasza:

Szia! Nekem is elég aktív a kisbabám, de tegnap óta alig mozog. Én is megijedtem, de ha másnak is így van, akkor picit megnyugodtam.

23 hetes kismami

2008. szept. 15. 14:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! Lehet, hogy mi vagyunk rosszul összerakva, de az én Csöppségem ma mozog többet az átlagosnál. Eddig csak felkelés után mocorgott meg lefekvés előtt, ma meg reggel óta folyamatosan. :)
2008. szept. 15. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálunk is aktívoskodik ma a bébikém!
2008. szept. 15. 15:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Egy ideig én is próbáltam összefüggést keresni a frontok, és a mocorgás között. Mára (14 hét tapasztalata)azt kell hogy mondjam a mi esetünkben ez nem jön be. Vannak napok, és főleg éjszakák, mikor "szétrúgja" nyuszikám a pocakom, és van olyan is, mikor a falat kaparom az aggódástól olyan kis lusta. A lényeg, hogy egy pici jelet legalább adjon!

Ha nagyon aggódom, akkor kicsit "provokálni" szoktam őt. Biztos neked is van olyan testhelyzet ami miatt aktívabb a szokásosnál!

32 hetes pocakos

2008. szept. 15. 15:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! De jó,hogy kérdezted! Egésznap ezen izgultam, hogy miért nem mocorog amikor már két hete érzem és mindennap nagyon aktív, ma meg mintha nem is mozdult volna meg....Ezek szerint a front lehet, van akinél aktívabb van akinél lustább:-)))Ne izguljunk szerintem:-)
2008. szept. 15. 16:04
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
35. hetes mami vagyok, nálunk is ez a helyzet, reggel még kirúgta az oldalam, azóta meg csak egy két kis mocorgás
2008. szept. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!