Tapasztaltatok már olyat, hogy éreztétek a babóca lelkét, jelenlétét?
Én még csak a 6.hétben járok.Egyik eset: egy hajnalon arra keltem fel hogy rugdos a baba,tudom ez valójában lehetetlen,van már 2 gyermekem és nem őrűltem meg,szóval próbáltam visszaaludni de ismételten ugyanaz az érzés.Tudtam ő az,jelezni akart,persze gyakorlatilag nem történhetett meg csak én éreztem.
A tegnapi még érdekesebb!Du-n lefeküdtem aludni,csörgött az órám,felkeltem, kinyomtam és visszadőltem.Oldalra feküdtem,mögöttem az ágyon azt éreztem hogy ugrálnak,az egész testem mozgott az ugrálás hatására,arra gondoltam hogy bejött volna vmelyik gyerek?Dehát ők már nagyok,nem szoktak ugrálni.De csak folytatódott,megfordultam és piciny testet éreztem,vidám volt és önfeledt,oda nyúltam,hogy megsimizhessem.Tudom a babócám volt,boldog volt,megakarta mutatni magát,csodás érzés volt!A másik két gyermekemnél nem éreztem ilyet.
Hát várom válaszotokat!Köszönöm
Szia! ha hiszel az ezotériában ez teljesen elképzelhető. Én nem vagyok nagy követője, de egy barátnőm igen. Egyik hajnalban arra ébredtem, kb.:13hetes lehetett, hogy most itt van és mintha látnám félálomban. Tudom,hogy ez teljesen idiótán hangzik, de addig nem is nagyon jutott el a tudatomig rendesen, hogy terhes vagyok. Elmeséltem ennek a barátnőmnek és Ő azt mondta, hogy ez teljesen lehetséges, és,hogy megmutatta magát a baba, hogy van és jól van:-)) Hát nemtom:-) vicces de azért jó érzés.
Minden jót neked!
Nekem a 6 hét 0. napra visszahívott a doki UH-ra, hogy nézzük meg pulzál-e a szíve, és előtte való este nagyon izgultam. Féltem, hogy esetleg még korai, és meg fogok ijedni, ha nem látunk, hallunk szív pulzálást. S ekkor lefekvés előtt, a kis mazsolám megmutatta magát, és a gyönyörű dobogó szívét. Azonnal megnyugodtam, és másnap már tudtam előre, hogy minden rendben lesz. A doki is azt mondta, hogy szerencsénk van. :) Egyszerűen biztos voltam benne, hogy ez ő és kimondottan azért jelentkezett, hogy engem megnyugtasson.
Hát, ez a mi történetünk.
Köszönöm a válaszotokat,és örülök hogy nem vagyok egyedűl a témában!
Szívesen várok még hasonlókat:)
szia!!
Nekem kicsit más jellegű a tapasztalatom- amikor már mozgott elég sokat a picikém (a terhesség 3.felében jártam) volt olyan, hogy elgondolkoztam egyedül és ilyen depis feelingem volt, aztán a kis drágám elkezdett mozogni, rugdosni és elterelte a gondolataimat ezzel és "felviditott"....érdekes vt.
7hetes baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!