Kismamák! Aki februárban ment táppénzre az megkapta már? És akik régebben, annak hány hónap múlva küldték?
Figyelt kérdés
A munkahelyem nem kifizetőhely,de 2 hetente adjuk le a papírokat.2010. márc. 23. 21:45
1/7 anonim válasza:
Szia. Én novembertől voltam táppénzen január végéig. Egyetlen fillért sem kaptam február végéig. Akkor kifizettek két napot, majd a többit egy összegben március elején. Pedig én is kéthetente adtam le a papírokat és reklamáltam is mindenhol ahol lehetett.
2/7 anonim válasza:
Az attól függ hol laksz területileg. Pesten gyorsan megy vidéken katasztrófa,és 3-hónapig nem is szólhatsz egy szót se.
3/7 anonim válasza:
Szia!November közepétől vagyok itthon,és március elején kaptam először:(((!Debrecen
4/7 anonim válasza:
Szia!Január 4-től vagyok itthon és vagy 2 hete kaptam meg az első táppénzem!Tiszta vicc!Ja és csak fél hónapot kaptam meg!(Miskolc)26 hetes kismama
5/7 anonim válasza:
Szia!Én dec.27-től vagyok táppénzen, és még semmit nem kaptam...
6/7 anonim válasza:
Szia!Én is jan.4től vagyok táppénzen,szintén Miskolc,de én még nem kaptam táppénzt,csak a 2hét betegszabadságot fizették ki,bár a cég az pesti.(19h)
7/7 anonim válasza:
szia.Én január 25től vagyok táppénzen,mondhatni februártól,és március 18 körül kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!