13. hét végén vagyok (szerdától 14. hét). Streptococcust találtak. A doki aktil duo-t írt. Ugye nem lehet baja a babának?
Szia!
A harmadik babánkat várjuk. Sajnos a lányomnál és a fiamnál is lebetegedtem és nekem is Aktil duót kellett bevennem akkor. Ma a fiam 5 éves, a lányom 3,5 és egészségesek!!!!
Nyugodtan vedd be a gyógyszert, ne aggódj, nem lesz a babádnak semmi baja sem tőle, te legyél egészséges és akkor ő is az lesz!
A legjobbakat!
31 hetes kismami
Szia!
Én a terhességem alatt 2szer szedtem aktil 625 gr-os tablettát felfázásra, először a legelején, mikor még nem is tudtam a terhességről, de már az voltam.
Másodszor kb én is a 12-13 héten szintén felfázásra, majd most a 37. héten kaptam aktil duo 1000 mg-os tablettát elhúzódó köhögés miatt, szóval én is aggódtam, de azt mondták rosszabb, ha nincsenek a dolgok kikezelve...
Ráadásul, ha már tényleg muszáj akkor amoxicillin tartalmú antibiotikumot szoktak adni, ilyen az aktil és az augmentin is!
Nyugodj meg, gyógyulást kivánok!
39 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!