Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 13. hét végén vagyok (szerdátó...

13. hét végén vagyok (szerdától 14. hét). Streptococcust találtak. A doki aktil duo-t írt. Ugye nem lehet baja a babának?

Figyelt kérdés
Azért aggódom, nehogy az antibiotikumtól valami baj legyen. A doki megnyugtatott, de azért érdekelne, más is szedett-e ilyen korán antibiotikumot.
2008. szept. 15. 12:58
 1/5 anonim ***** válasza:
A doki nem véletlen ír fel ilyeneket! Ártani biztosan nem akar se neked, se a babádnak. Ő tudja mi bajod és mit lehet, mit nem! Szóval nyugodj meg!:)
2008. szept. 15. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

A harmadik babánkat várjuk. Sajnos a lányomnál és a fiamnál is lebetegedtem és nekem is Aktil duót kellett bevennem akkor. Ma a fiam 5 éves, a lányom 3,5 és egészségesek!!!!

Nyugodtan vedd be a gyógyszert, ne aggódj, nem lesz a babádnak semmi baja sem tőle, te legyél egészséges és akkor ő is az lesz!

A legjobbakat!

31 hetes kismami

2008. szept. 15. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugtattatok. Sajnos nagyon izgulós tudok lenni mióta terhes vagyok. Megyek és kiváltom a gyógyszert. Szép terhességet!
2008. szept. 15. 13:25
 4/5 anonim válasza:

Szia!

Én a terhességem alatt 2szer szedtem aktil 625 gr-os tablettát felfázásra, először a legelején, mikor még nem is tudtam a terhességről, de már az voltam.

Másodszor kb én is a 12-13 héten szintén felfázásra, majd most a 37. héten kaptam aktil duo 1000 mg-os tablettát elhúzódó köhögés miatt, szóval én is aggódtam, de azt mondták rosszabb, ha nincsenek a dolgok kikezelve...

Ráadásul, ha már tényleg muszáj akkor amoxicillin tartalmú antibiotikumot szoktak adni, ilyen az aktil és az augmentin is!

Nyugodj meg, gyógyulást kivánok!

39 hetes kismami

2008. szept. 15. 13:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kiváltottam, és elkezdtem szedni.
2008. szept. 15. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!