Múlthéten 15 hetes voltam és valamelyik reggel úgy éreztem mintha egy lufi szállt wolna fel a méhemben, majd szépen leereszkedett (első várandósságom) lehetséges hogy megmozdult a pici baba, vagy más lehetett?
Vagy vagy. Bélmozgás is lehetett.
Én is érzek néha ilyen nyomó érzést, mint ha a hasamat belülről kinyomná valami, de az szerintem nem az...néha van ilyen kicsi futkosó érzés talán az ...de mellső fali lepényem van így betudom a bélmozgásoknak...én most vagyok 16 hetes.
Sziasztok köszönöm a válaszokat
Tegnap lett a baba 17 hetes ezelőtt is szoktam fogni a hasam hogy èrezzem hogy mozog máskèpp èreztem mintha tènyleg mozogna de tegnap óta walamiwel jobban fáj a hasam s már nem èrzem ugy mintha mozgolodna tán eddig is bekèpzeltem remèlem nem...
De fèlek mert a vèdőnő azt mondta ne nagyon tapizzam mert a mèhlepènynek baja lehetlehet ovatisan ès gyengèden szoktam ráhelyezni a kezem s mult hètfő óta nem olyan gyakran szoktam nèzni akkor mondta ezt szivhang az rendben volt de tegnap óta fèlek nagyon
Lehet hogy azèrt fáj a hasam? Baja lett a mèhlepènynek?
Ugye nem vesztem el a picimet?
Ugy fèlek hogy ezzel meg a sok idegeskedèssel bántottam... :'(
Köszönöm
Ès mond az is normális hogy a hüvelyemben mintha szurkálodások lennènek? Eddig nem.mertem irni mert kicsit kìnos de megnyugtato volt a válaszod :)
Ó ès akkor mit èrzek ha wèletlen mèhösszehuzodást váltok ki baja lehet q picinek ugye belehalna?
Sajnos nem nagyon birom ki hpgy ne fogjam a hasam s ne èrezzem őt... Bár ma reggel nem fogdostam
A napi néhány keményedés teljesen normális, semmi baja nem lesz tőle a babádnak. Baj akkor van, ha rendszeressé vagy nagyon gyakorivá válnak. Akkor a méhszáj kinyílását okozhatja. Nálam extrém sok keményedés volt mindkét gyerekemnél. Egyiknél kinyílt egy kicsit korábban a méhszáj, de így is a 37. hétig húztam. Másodiknál is rengeteget keményedtem, de a szülés is teljesen zárt méhszájjal indult, tehát a keményedések nem okoztak gondot.
Szurkálásokat bárhol érezhetsz, tágulnak, feszülnek a szövetek, izmok, ez egyre gyakoribb és intenzívebb lesz.
És ne gondolj ilyen butaságokat, amit írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!