Csak nekem fura x hetes terhesnek nevezni magam mikor orvos még nem is látott?
ezt én se értem, mi az, hogy nem volt baba? én a héten voltam dokinál, 6+1 hetesen, pulzált a szíve :)))
egyébként nem mondtam, hogy mennyi vagyok, az orvostól kérdeztem, persze megbeszéltük, hogy mit gyanítok meg mikor volt meg utoljára. de most is fura leírni, még nem fogta fel, pedig nem az első :D
Baba hat hetesen? Az még nem baba. Akkor még szívhangra és embrióra várunk.
Utolsó te sem 5+5 voltal valojaban, hanem tobb. Olyan korban fizikai keptelenseg a szivhang. Olvass utana!
Szia! Én pont 6 hetesen voltam orvosnál, de mivel a peteérésem kb. csak a 18. napon volt, így még csak 12 mm-es petezsákot láthattunk, és benne szabályos szikhólyagot. Mondta is, hogy 5 hetes 3-4 naposnak felel meg.
Holnap már 8 hetes leszek, és 9 hetesen megyek majd vissza uh-ra. Addig meg csak reménykedhetek, hogy idő közben szépen fejlődött és hallhatom majd a szívhangját. :-)
Pont ezért nem is mondtuk még senkinek, csak a férjem és az orvosom tudja.
Nekem az első terhességem, és tényleg nagyon fura, hogy még semmit sem tudok... :-S
Szia majdnem így vagyok én is. Második babám. Ha a mensből számolom, akkor 7 hetesek lennénk, de nekem a 20. nap volt pém, de a dr.em bekért 1hete (elm. 6hetesen. gyakorlatilag 5), de persze egy 6mm petezsákon kívül semmi se volt. Holnap megyek megint, elm. 7 hetesen, de gyakorlatilag 6hetesen, hát kíváncsi leszek mert még ez is korai, de izgulok, remélem minden rendben lesz, és elhihetem, hogy úton a kistesó.....
Szorítok neked!
Kedves kérdező, (utolsó vagyok)jól teszed, hogy csak 8 hetesen mész előszőr, ma voltam ugye 6 hetesen, nőtt a petezsák, és a szikh. is megjelent, de embrió még nem látható..............., azt mondta a dr hogy ez már azt jelenti hogy élő terhesség jó helyen.
8hetesen kontroll, :/ :) a lényeg h minden rendben van.
Kitartást neked, türelmet, hogy ki tud várni az időt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!