Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is ilyen szétszórt a...

Más is ilyen szétszórt a terhesség vége felé, vagy csak én?

Figyelt kérdés
Úgy ismernek, mint jó memóriájú szervezőtehetség, erre most meg egy csomó dolog kimegy a fejemből. Komolyan mondom, már eszembe jutott, hogy fecniket írok ki, nehogy valamit elfelejtsek. :D
2008. szept. 15. 11:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Velem is ez van. Múltkor pl. 20 km-t utaztunk vissza, mert nem jutott eszembe, hogy otthon elzártam-e a gáztűzhelyet. Meg általában a férjem tartja észben a dolgaimat, pedig azelőtt fordítva volt:) És ahogy közeledik a vége, egyre izgatottabb vagyok, és a helyzet csak rosszabb:) Üdv 31 hetes pocakos
2008. szept. 15. 11:47
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem csak szétszórt vagyok, de még ügyetlen is. Ahogy növekszik a terhes hete száma, egyenes arányban növekszik a hülyeségeim, feledékenységem és háztartási apróbb balesetek előfordulása:)

33 hetes vagyok...messze még a vége...

2008. szept. 15. 12:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én az első pillanattól kezdve szétszórt vagyok, de a vége felé már elég durván. De mi csak nevetünk rajta! Szerintem azért, mert a szülés és a hamarosan megszülető csodás kis bébiden jár az eszed. Nálam legalábbis ez van! A cetlizés amúgy jó ötlet, nekem is bevált, ne szégyelld!
2008. szept. 15. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is elfelejtek egy csomó mindent! Ez is terhességi tünet:-)
2008. szept. 15. 12:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor "jó". :) Cetlizek ezentúl. Ma is kiragaszthattam volna igazán a lencsefőzés előtt, hogy BABÉRLEVÉÉÉL!!! :"D
2008. szept. 15. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nem csak te vagy szétszórt, a férjem szerint teljesen belassultam, hát ez van.

31 hetes kismami

A cetlizés tényleg jó ötlet!

A legjobbakat!!

2008. szept. 15. 13:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is az voltam, sőt ügyetlen is.Ezek a tünetek amúgy menzesz előtt rendszeresek nálam, de mikor terhes voltam állandó lett a 9 hónap alatt.Mindent elejtettem, kibicsaklott a bokám, kiborítottam sokszor ezt-azt.Idővel idegesítő tudom, dehát ez van.Majd elmúlik a szülés után. Mikor a család nevetett rajtam, utána megtanultam én is nevetni magamon.
2008. szept. 17. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!