Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan kismama aki...

Van itt olyan kismama aki júniusban fog szülni? és esetleg sote2-őn? Vagy esetleg vélemény?

Figyelt kérdés

aki a soteIIőn szültek milyen véleménnyel vannak?

mit kell majd magammal vinnem a korházba?

jó szülésznő esetleg?

2010. márc. 23. 18:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Gönczi Katalin nagyo jó szűlésznő.csak ajánlani tudom:)
2010. márc. 23. 18:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Tavaly szültem ott, nekem Zsoldosné Etelka volt a szülésznőm, nagyon meg voltam vele elégedve. 50 feletti, profi, és nagyon nyugodt. A szülőszoba kulturált, bár semmi alternatív lehetőség nincs, csupán a labda, meg egy szülőszobán van még bordásfal, és csak szülőágyon lehet szülni. A gyermekágyas osztályt a közelmúltban felújították, így van minden szobában fürdő és WC. A nővérek közül Judit nagyon rendes (idősebb, szőke). Van még néhány normális, de vannak sajnos nagyon bunkók is. Az újszülött osztályon Ica nővér jó fej, mindenben segít, de a főnővér nem túl kedves, és a többiek sem túl segítőkészek. Ja, a szüléshez és utána a kórházi tartózkodáshoz nekem ezeket diktálta fel a szülésznőm: papucs (neked 2+1 apának is), kispárna (a szülőszobára) , törölköző, tisztálkodószerek, szőlőcukor, szénsavmentes ásványvíz, zsepi, fényképezőgép, apának szendvics, Tena betét, eldobható bugyi (a necchálós Tena a legjobb, papírt ne vegyél!), hálóingek, köntös, mellbimbó krém, melltartóbetét, szoptatós melltartó, mellszívó (én először nem vittem, de aztán behozattam), pohár, evőeszköz (mert azt nem adnak), WC papír, pelenka a babának, popsitörlő, irataid (személyi, lakcímkártya, Tb kártya stb.) Egyelőre ennyi jutott eszembe. Ha valami érdekel még, akkor kérdezz nyugodtan!
2010. márc. 23. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Textilpelenkát is vigyél. Mikor szülsz és kinél?
2010. márc. 23. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Októberben szültem ott. Szülésznőt nem fogadtam (császár-faros fekvés miatt). Dokim viszont volt.

Én nagyon meg voltam elégedve. A szülőszobák szuperek, a gyermekágy is jobb volt mint vártam. Azt hittem omladozó falak várnak, de nem. Bár amúgy sem ezzel voltam elfoglalva.

Szóval, 5 ágyas szobák vannak (legalábbis én abban voltam), van hozzá fürdő (zuhany-wc). Amíg bent voltam 3 napig, a nővérek, a csecsemősök nagyon aranyosak voltak, egy sem volt bunkó velem. A szobatársaim is nagyon aranyosak voltak.

Pelenkát, textilpelust elég vinni, popsitörlő, popsikrém van ott. A hazahozós rucit meg majd apuka beviszi amikor kell.

Összességében nagyon jól telt a 3 nap.

Ha van kérdésed akkor írj, most hírtelen ennyi jutott eszembe.

Boldog babavárást!

5,5 hónapos kislány anyukája

2010. márc. 23. 20:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Decemberben szültem ott, de popsitörlőt nem adtak :) Amúgy én is 5 ágyasban voltam. És ahogy az előttem szóló írta, tényleg nem rossz a hely, rosszabbra számítottam. Én nem császáros voltam, de egy hetet kellett bent töltenem. Általában azonban 3 nap után haza engednek, ha a babával is minden rendben.
2010. márc. 23. 21:20
 6/10 A kérdező kommentje:
én junius 18ra vagyok kiirva!fogadott szülésznőm nincsen csak dokim!megmondom az öszintét egy kicsit félek hogy egyedül leszek ráutalva a gyerekre gondolom tudjátok ezt az érzést nem tudom hogy kell "szopiztatni"én ugy ondoltam hogy azért segitenek!hát remélem hogy nem a búnkó nővéreket fogom majd kifogni!anyit még kérdezek hogy v.melyikőtök járt terhes tornára oda vagy v.milyen foglalkozásra egyáltalán hogyha elis mennék mire készüljek!egyáltalán van-e értelme!köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 23. 21:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Második vagyok. Ne aggódj, fognak segíteni. A szülés napját követően (vagy ha délelőtt szülsz, lehet, hogy még az nap) jön egy csecsemős nővér, megmutatja a pelenkázást, és ha kéred, segítenek a mellre tételben is!
2010. márc. 23. 23:16
 8/10 anonim ***** válasza:

4. vagyok! Ne haragudjatok, tényleg én vittem a popsitörlőt is! Jaj, kicsit már keszekuszák a dolgok! :) A köldökápoláshoz volt minden (gézlap-alkohol) és egy pici sudocrem a popsira.

Ne aggódj, nekem is első baba, azt sem tudtam hogy kell megfogni egy ilyen pici babát, még soha nem fogtam csak olyan babát aki már tartotta magát. De a csecsemősök megmutatnak mindent, nálunk mikor lekerültünk a gyermekágyra, akkor jött egy jó fej csecsemős és mindent elmondott, megmutatott! Meg kérdezz nyugodtan! Sőt, a szobatársak is segítőkészek, amíg az egyikünk fürdött addig a többiek figyeltek a babájára. Nekem sokat segítettek a pelenkázással, meg jó tanácsokkal! Tényleg ne félj ettől! Lesz segítség! :)

2010. márc. 24. 10:21
 9/10 A kérdező kommentje:

hát remélem ,hogy lesz segitség!

mert tényleg muja vagyok hozzá!nektek hogy volt amikor megszültetek megváltozott tényleg benettek v.mi?

2010. márc. 25. 19:26
 10/10 anonim válasza:

A gyerekágyas osztály nem valami jó, ha kérdezni szeretnél akkor jó, hogy ha van a zsebedben egy 500-as:(.

Az idős takarítónővel is jobb vigyázni. Kávét pénzért hoz neked.:) Amikor osztják a reggelit "elfelejtenek" neked dobozos italt adni.. Ez tej vagy jeges kávé lehet. Kérd el nyugodtan:)

Nekem is csak orvosom volt, a szülésznők segítenek Neked. Én neki 2000Ft-ot adtam a végén.

2010. nov. 5. 06:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!