Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy kicsit kínos kérdés?...

Egy kicsit kínos kérdés? Mitől lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok, eddig semmi problémám nem volt a reggeli nagydolgommal, de a mai napon amikor ráültem a wc-re nem erőlködtem, de mégis úgy éreztem kiszakad minden belőlem,ezért visszatartottam, és inkább felálltam. 3 hete voltam dokinál, akkor teljesen zárt volt a méhszájam, és nem is volt megrövidülve,most pénteken megyek legközelebb dokihoz. Más problémám nincs,és miután abbahagytam és felálltam, semmi bajom nincs.
2010. márc. 23. 17:25
 1/4 anonim ***** válasza:
székrekedés szerintem, egyszerüen nagyobbat kellene nyomnod de ez már terhelö. egyél nagyon sok rostosat.
2010. márc. 23. 17:40
 2/4 A kérdező kommentje:
nem volt székrekedésem, teljesen normális volt
2010. márc. 23. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szeretném ajánlani neked a következőket: müzli, zabpehely, zabkorpa (joghurtba téve), bulgur (köretnek, salátának), teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér. Ezek mind magas élelmi rost tartalmúak. És sok-sok folyadék!
2010. márc. 23. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármi is legyen, visszatartani a lehető legrosszabb megoldás...
2010. márc. 23. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!