Görcsöl a bal combom. Ennek köze lehet a terhességhez?
Figyelt kérdés
5 hetes vagyok. Bocs ha hülyeséget kérdezek, eddig sosem görcsölt.2010. márc. 23. 16:53
1/8 anonim válasza:
igen, szedjél magnéziumot, azt amúgy is kell majd késöbb ha görcsölsz, nekem már korán el kellett kezdenem mert véreztem.
2/8 anonim válasza:
Nekem a vádlim görcsölt, és kiderült, hogy magnézium hiányom van. Igaz, én már huszon valahány terhes voltam.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Milyen magnéziumot vegyek? Vagy mindegy? És naponta mennyit vegyek be? Orvoshoz csak a jövő héten kell mennem.
2010. márc. 23. 17:06
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi! És mennyit?
Közben eszembe jutott, hogy a munkahelyemen ma alig bírtam tűzőgépezni, remegett a kezem, még csodálkoztam is. Akkor biztos az is ettől volt.
2010. márc. 23. 17:11
6/8 A kérdező kommentje:
Az baj szerintetek, ha csak holnap veszek?
2010. márc. 23. 17:14
7/8 anonim válasza:
ha csak magnéziumot tartalmaz azt nem tudod túladagolni, de elöször egyet naponta vagy ahogy a használatin van, ha késöbb kell akár többet is.
Magnézium túladagolása fáradtságot okoz max, de nem káros.
8/8 anonim válasza:
Rá van írva a betegtájékoztatóra, hogy napi mennyi az ajánlott, ez függ attól, hogy mi a gondod és hogy mekkora dózisú a tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!