Terhesség alatt milyen teát lehet/szabad inni?
Figyelt kérdés
A gyógyteák kizárva (nem szeretem egyiket semm). Fekete teát vagy gyümölcsös teát lehet inni? 1 nap mennyit lehet, mert hidegben 2 litert is meg tudok inni. Milyen meleg italt lehet még inni? (tejet nem szeretem)2008. szept. 15. 10:13
1/5 anonim válasza:
Szia. Én citromos Lipton teafilterből csináltam gyenge teát, lehűtöttem és napi 1 litert ittam kb. A tejet én sem szeretem, de a kakaó finom melegen, vagy a forró csoki. Minden jót! 29 hetes kismama.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi.
2008. szept. 15. 10:20
3/5 anonim válasza:
Én is ittam gyümölcsös teákat és zöld teát is, de a fekete teát szerintem kerüld, vagy csináld gyengére. Ha nem erős tea, annyit ihatsz, amennyi jólesik. Meleg italok: kakaó (bár ha a tejet nem szereted...), jól feltejezett kávé, karamell.
4/5 anonim válasza:
Én a Lipton earl greyt szeretem alapból és alapállapotomban is csak az aromája miatt iszom de egy literhez teszek egy filtert.Sokan gondolhatják hogy ez így nem is tea, de finom így is jó citromosan és érződik az aroma.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2008. szept. 17. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!