Lazább, többszöri széklet a terhesség elején normális?
Figyelt kérdés
8 hetes terhes vagyok, és kb 7.héttől lazább a székletem mint eddig/nem hasmenés/ és 3-szor is elmegyek most Wc-re, holott eddig 1 max.két alkalom volt.Okozhatja ezt a hormonváltozás vagy ha nem az, ez összefügghet a terhességgel?Volt vkinek ilyen?Első kettőnél nem tapasztaltam ezt.2015. dec. 17. 15:47
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor is volt ilyen, mikor nem voltam terhes, meg terhesség alatt is.
Volt hogy egy két napig volt, hogy több napig tartott. Bármi okozhatja, nem kell vele foglalkozni.
2/4 anonim válasza:
Nincs jelentősége, de a terhesség elején én is éreztem fokozott anyagcserét, ami aztán sajnos elmúlt. :)
3/4 anonim válasza:
Fú, nekem 15. hétig mindennap! ilyen volt, bár csak 2x maximum de teljesen lágy, sokszor hasmenés. De ha nem is sírom vissza, 1-2 nap olyat beiktatnék mert most meg az ellenkezője :D
Hormonok miatt normális, igen.
4/4 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor sok magnézium granulátumot ittam, félidő körül.
Egyébként szinte minden normális ha nincs görcs vagy vérzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!