A hasam felső részén, feszitő húzó fájdalom van, közvetlen a mellem alatt, a bőröm mintha égne, mi okozhatja ezt? A babának ez nem okoz bajt? Elég nagy már a hasam, pedig még van pár hetem hátra.32 hetes vagyok.
Szia! Lehet, hogy a hormonok okozzák! Csak a bőröd fáj, vagy a bordatájék is? Nekem pl. nagyon sokszor odarug a babám, ha rosz a pozíció elég fájdalams is tud lenni.
34h kismama
Pont ugyanilyen tüneteim vannak nekem is, de én pl annak tudom be, hogy a picur éppen úgy helyezkedik, hogy nyom valami ideget. Nekem néha jobban fáj, ha mondjuk kevesebbet pihenek, és többet jövök-megyek délelőtt.
De szerintem a babának semmi baja nincs. Ha végighúzom a kezem, nekem is olyan mintha a bőröm fájna, az is lehet, hogy éppen nagyon feszül.
De szerintem ne aggódj, nekem kb 3-4 hete van ilyen, néha-néha. Nem folyamatosan.
31 hetes vagyok, és nekem is elég nagy a pocakom.
Boldog babavárást!!
Szia,
Az én babám baloldalon szokott "tanyázni" , és ugyanezt érzem, amit leírtál, csak én a bal oldalon! A 31.héten jeleztem a magánorvosomnak, aki majdhogynem kiröhögött, hogy nincs nekem semmi bajom, meg se nézte, pedig nekem még szemmel is látható, hogy ki van dudorodva a mell alatt a bordáknál, és pl. a jobb oldalon nincs. Nekem is fáj, húzódik, érzékeny! Én arra gondoltam, hogy biztos a baba felfele nyom valami szervet... más tippem nincs, nekem is eléggé fáj, és igencsak aggódtam, hogy mitől lehet, de mint ahogy írtam a dokim le se tojta a dolgot... ha nem a terhesség végén járnék biztos , hogy dokit cserélnék!
Boldog Babavárást!
35 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!