17 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
2015. dec. 16. 15:55
1/13 anonim válasza:
Szia, én teljesen jól vagyok, a pocakomon növekedésén kívűl jelenleg semmi tünetem nincs:-D
Te hogy vagy?
19.hetet fogom kezdeni.
2/13 A kérdező kommentje:
Èn egyèbkènt teljesen jòl èrzem magam, csak a mai nap folyamàn többször is èreztem a hasam aljàn valamifèle gyorsan àthaladó enyhe fàjdalmat. Remèlem ez csak a növekedès, szalagok nyùlàsa miatt van. Egy picit ilyesztő.
2015. dec. 16. 16:35
3/13 anonim válasza:
Szia, ma léptem a 17. hétbe. Alapjáraton jól érzem magam, de mindig van valami tünet ami miatt izgulok.
4/13 anonim válasza:
Ja, nekem a jobb oldalon fájdogál a petefészkemnél néha.
5/13 A kérdező kommentje:
Én is a jobb oldalon èreztem egész nap. Ittam egy magnèziumot,hàtha megszünteti. Akkor ezek szerint nàlatok is volt ilyesmi. Ezt leszàmìtva panaszom nem lehet ;)
2015. dec. 16. 16:42
6/13 anonim válasza:
Doki szerint normális. Előző vtam. Boldog babavárást! ;) Ja, kisfiú v kislány lesz? Érzed mozogni? Van már pocid?
7/13 A kérdező kommentje:
Hàt elmèletileg fiúcskàra tippeltek, de talàn a 18-20. heti UH utàn pontosabbat tudunk. A pocakom màr gömbölyödik, bàr màr az elejètől làtszódott a puffadàs miatt. Az utóbbi pàr napban lehet, hogy Őt èrzem, kicsit màs az èrzès, mint az eddig megszokott. Vàrom màr, hogy "napi kapcsolatban" legyünk. Ès veled mi újsàg? Èrzed màr egyèrtelműen? Mikorra vagy kiìrva? Fiúcska vagy kislàny? Első baba?
2015. dec. 16. 19:29
8/13 anonim válasza:
Május 21-re vagyok kiírva, 90% h fiú, már van egy 3.5 éves kislányunk. Érzem mozogni, inkább fekvésnél.
9/13 A kérdező kommentje:
Èn màjus 23 ;) nàlunk viszont az első baba lesz
2015. dec. 16. 19:53
10/13 anonim válasza:
Szia! én is 17hetes vagyok. Első baba,még nem tudjuk, hogy mi lesz.Talán majd holnap,mert megyek uh-ra,remélem kiderül.Én pár napja érzem,hogy mozgolódik,de inkább este fekvésnél és azt tapasztalom,mintha néha keményedne a hasam,de ne tudom,hogy az-e,mert egy teniszlabda pontban érzem baloldalon,így nem tudom hogy ezt a baba csinálja vagy sem.de tényleg ijesztő dolgok jönnek elő nekem is fájt tegnap a hasam kicsit szúrkált.magnéziumot én is el kezdtem szedni.Pocakotok mekkora már?szerintem nekem még annyira nem látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!