Mikor kezdtetek vásárolni a babának? Mennyi idő volt mire minden meglett?
Szia! Én a 29-30 hét körül kezdtem el gyűjtögetni a babaholmikat. Attól meg ne félj hogy nem lesz kedved és türelmed az ilyesmihez mert csak rá nézel azokra az édes kicsi ruhákra és beleszeretsz mindbe.
De én sem tudtam megállni és én is vettem egy apróságot még a terhességem elején (egy cumit) :-)
Szia! Én nem igazán vásároltam a 7. hónap előtt semmit, akkor is csak a bútort, mert annak egy hónap volt a szállítási ideje. Babaruhákat is a vége fele vettem, de nem sokat, csak amennyi az első pár hétre kell. A babakocsit a netről rendeltem szülés után két héttel.
Sztem ráérsz még nagyon, a 6-7 hónapban azért még nem elviselhetetlenül nagy a poci.
Szia,
Én most vagyok 21 hetes és 2 napos, és nálunk már sokminden megvan.
Először azt hiszem pár rucit kaptunk anyuéktól, kb 15-16 hetes voltam akkor. Meg amikor megtudták a hírt (5 hetesen) akkor vettek jelzésértékű ajándékként egy cumikát+cuclisüveget :)
Hétvégén vettük meg a babakocsit és ágyneműt, nemsokára megrendeljük az ágyacskát.
Tudom, babonából sokan nem vesznek semmi tilyen előre, eredetileg én sem akartam, de megygőztek az észérvek: ha lát az ember valahol egy tök jó dolgot picúrkának ami pont nagyon jó áron van, jobb ha megveszi, mint várni még pár hetet és megvenni sokkal drágábban.
Másrészt: nekem kényelmesebb most boltokat járni, mint feldagadt lábbal, nagy hassal, 3 fokban (júliusban szülök).
Illetve szerintem jó érzés hogy mindig kap valami t a kis drágám, és minden nap amikor beszerzek/kapunk neki valamit beleírom a terhesnaplómba, mert majd amikor elolvassa ha nagy lesz és odaadom neki, biztos mosolyogni fog rajta hogy mennyire körülette forgott minden :)
Szóval ha úgy érzed meglátsz valamit ami szerinted jó lenne a babádnak, ne habozz :)
Jó babavárást!
Előző vagyok: nem 3, hanem 30 fokban :)
(bocsánat a hibákért, gyorsan gépeltem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!