Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor kezdtetek vásárolni a...

Mikor kezdtetek vásárolni a babának? Mennyi idő volt mire minden meglett?

Figyelt kérdés
én 14. hét közelében járok, és még korainak tartom de félek hogy nyáron nagy pocakkal nem lesz majd kedvem és türelmem.
2010. márc. 23. 12:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én a 29-30 hét körül kezdtem el gyűjtögetni a babaholmikat. Attól meg ne félj hogy nem lesz kedved és türelmed az ilyesmihez mert csak rá nézel azokra az édes kicsi ruhákra és beleszeretsz mindbe.

De én sem tudtam megállni és én is vettem egy apróságot még a terhességem elején (egy cumit) :-)

2010. márc. 23. 12:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én nem igazán vásároltam a 7. hónap előtt semmit, akkor is csak a bútort, mert annak egy hónap volt a szállítási ideje. Babaruhákat is a vége fele vettem, de nem sokat, csak amennyi az első pár hétre kell. A babakocsit a netről rendeltem szülés után két héttel.

Sztem ráérsz még nagyon, a 6-7 hónapban azért még nem elviselhetetlenül nagy a poci.

3/11 anonim ***** válasza:
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonykor voltam 19 hetes, akkorra voltam úgy vele, hogy egye fene lehet ajándékot venni nekem, hogy majd a baba kapja. Onnantól kicsit bátrabbak vagyunk, lassan 32 hetes vagyok és csak pár dolog hiányzik.
2010. márc. 23. 12:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Én most vagyok 21 hetes és 2 napos, és nálunk már sokminden megvan.

Először azt hiszem pár rucit kaptunk anyuéktól, kb 15-16 hetes voltam akkor. Meg amikor megtudták a hírt (5 hetesen) akkor vettek jelzésértékű ajándékként egy cumikát+cuclisüveget :)

Hétvégén vettük meg a babakocsit és ágyneműt, nemsokára megrendeljük az ágyacskát.

Tudom, babonából sokan nem vesznek semmi tilyen előre, eredetileg én sem akartam, de megygőztek az észérvek: ha lát az ember valahol egy tök jó dolgot picúrkának ami pont nagyon jó áron van, jobb ha megveszi, mint várni még pár hetet és megvenni sokkal drágábban.

Másrészt: nekem kényelmesebb most boltokat járni, mint feldagadt lábbal, nagy hassal, 3 fokban (júliusban szülök).

Illetve szerintem jó érzés hogy mindig kap valami t a kis drágám, és minden nap amikor beszerzek/kapunk neki valamit beleírom a terhesnaplómba, mert majd amikor elolvassa ha nagy lesz és odaadom neki, biztos mosolyogni fog rajta hogy mennyire körülette forgott minden :)

Szóval ha úgy érzed meglátsz valamit ami szerinted jó lenne a babádnak, ne habozz :)

Jó babavárást!

2010. márc. 23. 12:44
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok: nem 3, hanem 30 fokban :)

(bocsánat a hibákért, gyorsan gépeltem :))

2010. márc. 23. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 13 hetes vagyok és egy-két apróságot már vettem. És lassan fogok is vásárolgatni. Sokan babona miatt nem vesznek csak utolsó pillanatban, de gond akkor is lehet úgyhogy én úgy vagyok vele egyszerre sok lenne. Inkább így szép apránként veszek meg mindent. Majd komolyabban én is csak akkor akarok vásárolni ha tudjuk már a nemét, mert úgy jobb.
2010. márc. 23. 12:49
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen a nemét mindenképpen meg szeretném én is várni. Azért kéredeztem mert én sajnos nagyon nyűgös vagyok, mostanában és egyre türelmetlenebb is a meleget meg alapból nem bírom és előre félek a nyári melegtől. Másrészt a költségeket jobban el lehet gondoom így osztani. Köszönöm a válaszokat, jó babavárást!
2010. márc. 23. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
én 32 hetes vagyok,és már megvan a babahordozó,kis fésűje,keféje,3 cumja is van(kapta őket),jópár kisruha.babakocsit már megrendeltük,jövő hét hétfőn megyünk érte,és a többi dolog is amije még nincsen meg akkor lesz megvéve.sokkal nyugodtabb leszek azzal a tudattal h már megvan mindene.
2010. márc. 23. 13:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!Én júliusba szülök és már szinte minden megvan!Mert nem akartuk a végére hagyni!Veszélyeztetett vagyok és nem akartam ,hogy az elegyen,hogy ha engem befektetnek ,apa itt marad egyedül a vásárlásra!És szépen lassan elkezdtünk vásárolgatni úgy a 17.hét környékétől!De így nyugodtabb is vagyok!!!
2010. márc. 23. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!