Amina névről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nagyon "különlegesnek" számít még mindig, vagy már lehet a "normális" nevek közé sorolni?
Nálatok gyakori?
2015. dec. 12. 09:23
1/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek minden életkorban válalható, vagy csak gyerekkorban "jó"?
Nagyon tetszik, de elbizonytalanít az, hogy majd 30-40-501 évesen hogyan viselheti majd ezt a nevet...bár a sok Dzseszika, Dzsenifer, Bodzs és Zselyke között lehet nem kapnák fel a fejüket majd egy bemutatkozáskor...
Jajj, de nehéz ez a névválasztás :)
2015. dec. 12. 09:30
2/10 A kérdező kommentje:
Nem 501, hanem 50 és Bodza :D
2015. dec. 12. 09:31
3/10 anonim válasza:
Én egy kislányt ismerek, aki Amira. A cigányoknál nagyon népszerű ez a név (és a változatai) most.
5/10 anonim válasza:
Aranyos nev, kesobb is vallalhato. Nalunk is szoba jott, viszont a ferjem nyelven egy eleg intim noi testreszt is igy hivnsk, ugyhogy:D
6/10 anonim válasza:
A mi környezetünkben a különleges nevek között van, nekünk sem tetszik a férjemmel, de vannak ennél sokkal rosszabb nevek. Senkit nem ismerek, akit így hívnak.
7/10 anonim válasza:
Különben szerintem vállalható kislányként és felnőttkorban is. Olyat adjatok, ami mindkettőtöknek tetszik, és a gyerek sem szív vele. Szerintem ez olyan név:) Előző voltam.
8/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, nem szeretem a külföldieskedő neveket, DE ha nektek ez tetszik, adjátok, ne foglalkozzatok mással. Ez még a vállalható kategória,senki nem fogja kiröhögni a neve miatt, bár az én fülemnek csúnya.
9/10 anonim válasza:
feénk cigánynév az Amirával együtt.
az Amanda pl szerintem ezerszer jobb, minden tekintetben.
10/10 anonim válasza:
Utolsó, nálunk meg az Amanda a kisebbségi név, nem az Amina:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!