Miért görcsölök be orgazmus után? Kb.1 perc mire elmúlik. Ez normális?
Figyelt kérdés
2008. szept. 14. 19:38
1/6 A kérdező kommentje:
8 hetes kismama
2008. szept. 14. 19:39
2/6 anonim válasza:
a terheseg elejen nem ajanljak, a sexet, mert elvetelhes es a gorcs sem jo, probald ezt az idoszakot atveszelni ugy hogy nem erintekezel a paroddal sexualisan!!
3/6 anonim válasza:
összehúzódik a méhed, ez okozza a görcsöt. lehet, hogy tényleg jobb, ha kicsit hanyagoljátok a szexet.
4/6 anonim válasza:
Nekem is ez volt de a 10-hét után már nem éreztem annyira...
5/6 anonim válasza:
Sajna mellőzni kéne a szexet a 12. hétig,nekem is ezt mondta a dokim.először zokon vettem,de aztán olvastam egy csomó helyen hogy jobb a 12. hétig kerülni,mert addigra megerősödik a baba. Az orgazmus méhösszehúzódással jár,ami bajt okozhat.
6/6 anonim válasza:
Szió! Csatlakoznék az előttem szólókhoz! Tényleg hanyagolni kéne a szexet pár hétig! Én is mindig begörcsöltem, a hasam egy pici gombócba húzódott össze, ami nagyon kellemetlen volt. Pedig én12. hétig nem is szexeltem, ez utána volt. Aztán 20 hetesen megállapította a doki, hogy nyitva van a méhszáj, úgyhogy NO SZEX szülésig! Legalábbis nem ajánlott, be nem tarthatja helyettem a doki:-) Úgyhogy ha tudod, bírd ki pár hétig, szerintem megéri!Én is mikor elcsábulnék, eszembe jut a Babóm, hogy mi van ha tovább nyílik a méhszáj és előbb születik? Nálam ez hat. Úgyhogy dokival nézesd meg a méhszájadat mielőbb szerintem. 24 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!