Szegeden van 5D ultrahang?
Első vagyok, épp most tudtam meg, hogy jövő héten nyílik 5D ultrahang a Csongrádi sugárúron!!!! Mi már lemaradunk róla, nyithattak volna két hónappal előbb, akkor biztos oda megyünk! :)
Ez a hirdetésük:
5D Babamozi és ultrahang diagnosztikai rendelő Szegeden !!!
Cím: Csongrádi sgt 23/b 6723
Nyitás: 2015.12.17
Nyitva tartás: 8-17
Szolgáltatásaink: babamozi, hasi ,pajzsmirigy, érrendszer,vese,emlő,here,perifériás idegrendszer ultrahang diagnosztikai vizsgálata.
Röviden az 5D babamoziról és az ultrahang gépünkről:
-5D babamozi - egy valódi találkozás a babával...
-Az 5D-s ultrahang ma az ultrahang diagnosztika csúcsa,nem létezik jelenleg ennél modernebb eszköz a vizsgálatok elvégzésére.
-Szegeden, a Humán 5D ultrahang diagnosztikai rendelőben már megtalálható a világ legkorszerűbb ultrahang berendezése, a Samsung WS80 Elite 5D ultrahang gép, ami egyedülálló Csongrád megyében.
Karácsonykor lepjék meg a szeretteiket egy babamozival, mert nincs ennél szebb ajándék a fa alatt
Mit tartalmazz a csomag ?
-2D-3D-4D-5D babamozi
-ajándék DVD, amit haza vihetnek
-a babát 3D-s nagy képernyős televízión keresztül , szemüveggel térben tekinthetnek meg babájukat.
Jelentkezz be most!
Fiatal,dinamikus csapat áll rendelkezésükre. A rendelőben a várakozás is kellemes hangulatban egy kávé mellett tölthetik el pácienseink.
Időpontfoglalás és információ: (dec. 10től)
06 30 699 34 77 (vagy akár személyesen csütörtöktől a rendelőnkben.)
Sziasztok! Ma voltam Szegeden 5D ultrahangon ,nagyon megvoltam elégedve 17 000 ft-ot fizettünk a babamozira kaprunk 8 gyönyörű színes fényképet plusz dvd-t képekkel ,és videóval .Nagyon jól sikerültek a felvételek, és nagyon kedvesek voltak . Megosztom a weboldalukat ,ha valakit érdekelné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!