Mennyire zavaró egy kisbabának ha 2 helységben altatom?
Még gondolat szintjén vagyunk, mert 2 hónap múlva érkezik a kistesó.Van két ovis gyermekem, akiknek van külön szobájuk, de azt röktön a nappali követi(ahol mi is alszunk, mesenézés is folyik), úgy a mosdó majd a konyha. Ezt a teret ők igen csak uralják, ha oviból megjönnek.
A kicsit nem szeretném magamtól távol tartan, van egy kicsi (5nm2)helység,ami a nappaliból nyílik, csendes szoba. Arra gondoltam, még itthon csend van egyenlőre szeretném ha nappal is éjszaka is a nappaliban aludna velünk, s amikor a fiúk játszanak addig áttenném a másik csendes szobába. Szerintetek ez nagyon zavaró lenne számára később. CSupán nem szeretném, ha ő sem tudna pihizni, s a nagyok is nyugodtan játszhassanak ahogy eddig is.

Pici korban az ilyen nem zavarja oket szerintem. A kisebbik fiam nappal mindig a nappaloban aludt, mert nem volt tul jo alvo es igy nekem nem kellett mindig az emeletre futni, amikor megebredt. Addig legalabb a konyhaban csinalhattam a dolgomat fel-le szaladgalas nelkul.
Viszont eujel mindig az egyik emeleti haloszobaban aludt.
Ha aludni akart, akkor tudott barhol.
Viszont amikor mar nagyobb volt, akkor csak a besotetitett haloszobaban, a sajat dolgai kozott es a sajat agyaban aludt el, igaz, hogy ott is nagyon nehezen.
De ezzel egy babat szerintem nem lehet osszezavarni. Idealis esetben ok barhol elalszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!