Most 12 hetes terhes vagyok. Hányadik héten tudják megmondani, hogy fiam vagy lányom lesz-e?
Szia!
Nekem 18 hetesen megmondták,hogy fiam lesz,azóta már többször megerősítették ezt a tényt.De volt,aki csak a szülés után tudta meg,hogy milye lett,mert az ultrahangon egyszer sem fordult úgy,hogy látszódjon a micsodája.Ha szerencséd van,akkor hamar megmutatja,hogy mit rejteget a lába között.:-)
34 hetes kismama
Szió! A 13. heti ultrahangon meg tudjak mondani, hogy pl félig van a hólyagja, meg ilyenek, de azt, h fiú vagy lány csak a 16. hét után (holnap megyek terheleses cukorra, 23.an ultrahangra, alig birok magammal, hogy megtudjam, hogy fiu e vagy lany :))
Turelem :D egy hónap leghamarabb, és kiderul!
Szia
Nekem eddig nem tudták megmondani.A 4D-nis csak annyitmondott a nő, hogy ő lányra tippelne.Nem mutatta meg magát tutira.(ez a 19.héten volt)
Jó babavárást
20 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!