Semmi étvágyam nincs. Normális ez?
Ez normális sajnos.
Nekem második terhességemnél volt 0-24-ben hányingerem, csak zacskós levest tudtam enni egész nap és egy kis ásványvizet ittam. Meg a jégkrém lecsúszott.
Nekem sem volt étvágyam, de ezeket leerőltettem valahogy.
Jaj,ne aggódj és főleg ne erőltesd az evést,ha nem megy.A picinek semmi baja nem származik abból,ha te egyelőre nem tudsz enni normálisan.
Hetente,sőt naponta is változhatnak ezek a dolgok,szagokra,ízekre lehetsz érzékeny,vagy pár nap múlva éppen megkívánod azt,amit előtte nem szerettél.A babavárás ilyen,hidd el,semmi különös nincs ezzel.Majd a hetek múlásával kitapasztalod,mi az,ami segít könnyebbé tenni ezt az időszakot.
Teljesen normális sajnos. Én 4 hónapig fekve vergődtem, mint egy partra vetett hal. Enni is csak fekve tudtam, ha már megemeltem a fejem, minden kijött.
Amint kevesebbet hànytam, akkor se jött vissza az étvágyam, és még most se kívánom a kedvenc ételeimet, inkább a lightosakat. De húst, tojást nagyon sokáig nem tudtam enni. Tojást azóta se...
Előnye: 22 hetesen -2 kg-nàl vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!