Terhesség + nikotinfüggőség?
Sziasztok!
6 hetes várandós vagyok, és nagyon örülünk neki.
Én eddig dohányoztam, nem sokat, kevesebb, mint napi 1 dobozzal, mióta terhes vagyok azóta nem szívom egyáltalán. Viszont még mindig nagyon szenvedek a nikotin hiány miatt.
Sokszor elszorul a torkom, és kicsit ingerült vagyok. A párom is letette a cigit, (nem állandóan dohányzó volt) viszont ő nem szenved a hiánytól.
A kérdésem, hogy aki kismama és dohányzott, hogyan foglalta el magát? van valami jó tanácsotok? Már úgy várom a reggeli rosszulléteket,hátha akkor nem kívánom ennyire.
Természetesen akármilyen rossz is most,nem fogok rágyújtani.Hátha valaki járt már hasonló cipőben.
Nekem az elso hetek mindig nehezek, foleg az elso ketto. Utana sokkal jobb, ahogy urul ki a nikotin a szervezetbol. Azutan inkabb csak a tevekenyseg hianyzik, pl reggel kavehoz, de siman egesz napra is elfelejtem.
Ezt mar harom terhessegnel is megcsinaltam, mindig igy volt, viszont sajnos le ettol nem szoktam, csak nem dohanyoztam. De szules es szoptatas utan visszaszoktam.
Sokkal jobb lenne teljesen leszokni es nem csak azt az egy-masfel evet kibirni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!