Mitöl rettegek? Mit tegyek?
Nagyonfélek hogy elveszitem babàmat(16.hétben vagyok)
Bàr màr voltam uh-n 12.hétben és nem volt semmi baj,mégis naponta elfog a kétség:mi van ha elvetélek,vagy elhal bennem...........
Mit tegyek nem birom tovàbb
Nekem is gyakran megfordul ez a fejemben szerintem teljesen természetesen, és a sok rosszat olvasva ez csak erősödik.
DE:minden rendben van és így is marad én tudom,tehát: pihenj és ne stresszelj ezen, szép egészséges kisbabád lesz!!!!egy 7 hetes kismama
Először is a legfontosabb, hogy megnyugodj! Hidd el sokunk fejében megfordul, " mi lesz, ha...", de nem szabad erre gondolni! Csak pozitívan! A férjem mindig azt mondja, ha aggódni kezdek, hogy "ha megakar születni a baba, akkor úgyis megfog, ha nem akkor akármit tehetsz akkor sem fog!", és hidd el van ebben valami!
A másik meg az, hogy hamarosan érezni fogod (hacsak már most nem érzed) a babát és akkor nyugodtabb leszel, mert mocorogni fog és tudod, hogy minden rendben van!
Szóval csak nyugi és kitartás! :D És persze Boldog Babavárást!
21 hetes kismama
Mi nők már csak ilyenek vagyunk. természetes, ha megfordul az ember fejében, hogy mi van, ha.... Normális, ha aggódunk, hogy jól van-e a pocaklakó, de nem szabad folyton erre gondolni. Állítólag az ember ha sokat gondol a rosszra, akkor "bevonzza" azt.
Ha tehetném, én is folyton ultrahangon lesném a kicsit. Ha magánorvoshoz jársz, akkor kérheted, hogy többször nézzen meg ultrahanggal és akkor Te is megnyugodhatsz.
Gondolj inkább arra, hogy milyen lesz, amikor megszületik. Nagyon sírós, vagy inkább nyugodt? Kék, vagy barna szemű, stb.
Nyugodj meg, az a legfontosabb, mert a pici is érzi, ha ideges vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!