Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitöl rettegek? Mit tegyek?

Mitöl rettegek? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyonfélek hogy elveszitem babàmat(16.hétben vagyok)

Bàr màr voltam uh-n 12.hétben és nem volt semmi baj,mégis naponta elfog a kétség:mi van ha elvetélek,vagy elhal bennem...........

Mit tegyek nem birom tovàbb

2008. szept. 14. 13:14
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az első és legfontosabb ne görcsölj ezen!Ez bizony kihat a babára is!Ha pedig nem tudod leküzdeni az aggodalmad beszélj az orvosoddal.Járj kicsit gyakrabban uh-ra.Egy jó orvossal ez megbeszélhető hidd el!
2008. szept. 14. 13:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző hozzászoló vagyok.Hozzáfüzném nekem 2001 ben volt spontán vetélésem.2005 ben megszültem a lányom de kétséges volt végig hogy megmarad.Ennek ellenére most megint várandós vagyok és nem görcsölök ilyeneken.Persze megfordul a fejemben de nem rágodok!Pedig okom lenne rá!
2008. szept. 14. 13:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gyakran megfordul ez a fejemben szerintem teljesen természetesen, és a sok rosszat olvasva ez csak erősödik.

DE:minden rendben van és így is marad én tudom,tehát: pihenj és ne stresszelj ezen, szép egészséges kisbabád lesz!!!!egy 7 hetes kismama

2008. szept. 14. 14:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Először is a legfontosabb, hogy megnyugodj! Hidd el sokunk fejében megfordul, " mi lesz, ha...", de nem szabad erre gondolni! Csak pozitívan! A férjem mindig azt mondja, ha aggódni kezdek, hogy "ha megakar születni a baba, akkor úgyis megfog, ha nem akkor akármit tehetsz akkor sem fog!", és hidd el van ebben valami!

A másik meg az, hogy hamarosan érezni fogod (hacsak már most nem érzed) a babát és akkor nyugodtabb leszel, mert mocorogni fog és tudod, hogy minden rendben van!

Szóval csak nyugi és kitartás! :D És persze Boldog Babavárást!

21 hetes kismama

2008. szept. 14. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia!csatlakozom a többiekhez,ne is gondolj rá,sőt verd ki a fejedből az ilyenfajta gondolatokat.Én is annyira óvom,hogy az csak na:)ne szresszelj,piehnj sokat,halgass enét stb..28 hetes kismami
2008. szept. 14. 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Mi nők már csak ilyenek vagyunk. természetes, ha megfordul az ember fejében, hogy mi van, ha.... Normális, ha aggódunk, hogy jól van-e a pocaklakó, de nem szabad folyton erre gondolni. Állítólag az ember ha sokat gondol a rosszra, akkor "bevonzza" azt.

Ha tehetném, én is folyton ultrahangon lesném a kicsit. Ha magánorvoshoz jársz, akkor kérheted, hogy többször nézzen meg ultrahanggal és akkor Te is megnyugodhatsz.

Gondolj inkább arra, hogy milyen lesz, amikor megszületik. Nagyon sírós, vagy inkább nyugodt? Kék, vagy barna szemű, stb.

Nyugodj meg, az a legfontosabb, mert a pici is érzi, ha ideges vagy!

2008. szept. 15. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!