Van olyan közöttetek aki fejfájós volt mégis kislány lett a babája?
Én egyébként is fejfájós vagyok, a terhesség alatt is többször fáj a fejem, és 1000%-ra mondják hogy kislány. :)
Rám egyébként a fiús tünetlista fele és a lányos tünetlista fele is passzolt, úgyhogy annyira nem lehet rá adni, sőt a jeggyűrű lógatás is fiút mutatott. 12 hetesen nekem se mondtak még semmit, 18 hetesen látták már hogy kislány. A legutóbbin (4D, 22 hét) meg szépen megmutatta hogy tuti lány lesz. :)
hát ezt én még nem halottam, de sokat fájt a fejem nagyon is sokat. és kislány lett úgyhogy nálam megdőlni látszik
:)
még egy babona
semmi köze egymáshoz a kettőnek
Nekem nem fájt a fejem, max 1-2 alkalommal, de akkor se durván. Kisfiam lesz :)
Egyébként rettenetesen kívántam az édességet, ez ugye lányra utal.
Viszont egyszer sem hánytam, hányingerem volt, de szerencsére megúsztam. Ez pedig fiús tünet elvileg.
Szóval ennyit a babonákról :)
21hkm
Kisfiamnàl borzasztó migrénes voltam és 20. hétig hànytam.Édességet kìvàntam édességgel."Lànyos"pocakom volt.
Most kislàny kuksol odabennt egyszer fàjt a fejem, és csak rosszul voltam egy- egy hànyàs volt csak. Savanyút a sóssal kìvànom."Fiús"pocakom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!