Szerintetek kislány vagy kisfiú? (uh- kép)
3 hete voltunk ultrahangon akkor 11 hetes voltam, nem láttak semmit EZEKEN A KÉPEKEN.
Aztán vissza hívtak 19-én de abszolult nem tudtak nemet mondani, csak hogy egészséges és jól van.
Legközelebb december 18-án megyünk. Nagyon izgulok.
14 h kismama
A szemben lévő képről nem lehet megmondani, de amin oldalról van...inkább kisfiú...
Megpróbálom megkeresni azt a linket....
...utolsó vagyok...
nem találom....
Az a lényege, hogy a nemi szerv a gerinccel
milyen szöget zár be. Ha a pocak felé nő a szög nagysága akkor fiú, ha inkább a gerinc vonalában folytatódik akkor lány...
Mivel ilyenkor a kislányok csiklója is nagy így a gerinccel bezárt szög alapján tudnak mondani valamit a uh orvosok.
Az Istenhegyi klinikán mondta nekem Dr. hajdú Krisztina a 12 hetes uh-n, nem magam találtam ki.
Tényleg van róla egy cikk is, de nem találom, hátha neked majd sikerül...
????
Mint írtam nem magamtól vagyok "okos". Próbáltam a kérdezőnek válaszolni. Hajdú Krisztina az ország legjobb uh orvosa, nekem ő mondta...a mi babánknál úgyis volt...ha neked ez miatt jó volt gúnyolódni akkor örülök...
Bocsi. Nem gúnyolódtam, azt hittem, az egyik ismerősöm válaszolt!
De akkor nem, ne haragudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!