Csak én érzem magam depisnek ettől az időtől?
Figyelt kérdés
Nagyon rossz hangulatom van és sírhatnékom,nincs kedvem semmihez sem,borzasztóan érzem magam.Vagy ez a terhesség végén így lehet?
37 hetes vagyok
2008. szept. 14. 09:57
1/4 anonim válasza:
Szia!Én is depisnek érzem magam és lehangotlnak,alig bírok kikelni az ágyból,csak sírnék és sírnék!Nekem az alvás segített,mivel éjjel ugy sem tudok aludni napközben pihizek!28 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Szerintem ez mindenkinél más. Én pl. már nagyon rosszul viseltem a kánikulát, így kefejezetten felüdít ez az idő. Igaz, mi még csak 26 hetesek vagyunk.
3/4 anonim válasza:
Szia!
A vége felé vagy, szerintem ennek is betudható. Még kis kitartás és jobb lesz!
A meleg egyébként már nekem is sok volt, alig vártam a végét, de engem a szürke idő amúgy is feldob..fordítva működöm:D
4/4 anonim válasza:
Ja, és próbálj meg minden helyzetből kihozni egy kis hangulatot, amiben jól érzed magad: pihenéshez fészkeld be magad egy jó újsággal, innivalóval, ami nagyon jól esik, hallgass zenét, az mindig használ!, már lehet égetni füstölőt, süssél sütőtököt, ha szereted, a friss levegőn sétálj egyet, hívdd át a barátnődet....ezernyi a lehetőség, csak élni kell vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!