Más is depisnek érzi magát a terhessége legvégén?
Figyelt kérdés
Már vagy egy hete tiszta depi vagyok.Úgy érzem senki nem foglalkozik velem, mondjuk ebben van is némi igazság.
tiszta ideg vagyok a gondolattól, hogy majd mindenki nézni akarja, hogy szoptatok, meg majd jönnek az okoskodók...Mára vagyok kiírva, de az nst nem jelzett fájásokat, emiatt is le vagyok hangolva. Már nagyon szeretnék túl lenni rajta és látni a kisfiam.
nektek is vannak/voltak hasonló gondolataitok?
2009. okt. 14. 18:26
1/2 anonim válasza:
Persze!
És én már át is éltem, hogy szólni kellett a nyugodt szoptatás miatt, hogy mindig mindenki okosabb volt, és mindent jobban tudtak :P
Ezen a legtöbben átesünk szerintem. De az Anyaság sok erőt ad! :))
2/2 anonim válasza:
Én 37.hetes vagyok és én is így vagyok az este egyet sírtam is,ezek a hormonok mi mindent kihoznak az emberből.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!