8 hetesen orgazmus után barnáztam, ez nagy gond?
Figyelt kérdés
Most szexeltünk először, mióta teherbe estem. Eddig nem mertem, meg nem is igen kívánom a szexet sajnos, de most rászedett a párom. :)
Orgazmusom volt és utána azt vettem észre, hogy barnás lett a hüvelyváladékom. Kétségbe estünk és mindent abbahagytunk.
Letusoltam, lefeküdtem és reggelre semmi bajom sem volt már. Eltelt az egész nap, de semmi barna és se görcs, se semmi baj. Picit puffad a hasam, de az lehet, hogy valami kajától.
Ennyi idő után még lehet baj, ha tünet már nincs?
Az a baj, csak jövő hétfőn tudok dokihoz menni, addig most megesz majd az ideg.
Történhetett baj?
2015. dec. 1. 19:40
11/13 anonim válasza:
Hat, ha azt mondtak normalis es nem erzed rosszul magad... :/ majd kiderul ugyis. Majd a kovetkezo uh vizsgalaton ugyis kiderul, hogy van e baja, de en bementem volna, meg ha bent is tartanak.
12/13 A kérdező kommentje:
Na, voltam tegnap uh-n. Semmi baja a babának, a doki azt mondta, normális lehet szex után némi barna és ezért inkább most pár hétig letilt róla. Majd a 13-14. hét körül rákérdezek újra.
2015. dec. 8. 15:56
13/13 anonim válasza:
De jó hír! Ennek örülök!
Boldog babaváràst, vigyàzz magatokra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!