Mi a véleményetek a Celldömölki szülészetről?
Ajkai vagyok, de az ajkai kórházat nagyon szidják. A Hollósi doktorhoz jártam minden évben citológiára, így most, hogy teherbe estem is hozzá fordultam, de sokan javasolják, hogy inkább menjek cellbe?
Van véleményetek, tapasztalatotok?
8hkm
Sokan dícsérik, sokan szidják...ami rossz benne, hogy ha koraszülött lesz a babád, vagy kis súllyal születik(2300g alatt)vagy a szülés közben akármilyen komplikáció lép fel, Celli szülészeten NINCS koraszülött osztály, és viszik a babádat Szombathelyre!Te meg csak saját felelősségre mehetsz utána!!!!
Én ezért választottam helyyette Szombathelyt, mert ott minden egy helyen van!Lehet, hogy Celldömölkön humánusabbak a körülmények, mivel kisebb kórház és kevesebben szülnek, de Szombathelyen ott van minden együtt, és sztem ilyenkor a Baba érdekeit kell csak nézni!(Nem pedig azt, vagy olyasmiket, hogy egyik helyen faágy van másikon vas stb!!!)Amúgy Szhelyen maga a szülészet fullra fel van újítva, olyan mintha nem is kórházban lennél.Nem tudom Ajka milyen messze van, mennyire lenne praktikus Neked!
Amúgy meg tudom, nem kell mindig a legrosszabb verzióra gondolni, de az ember fejében mindig ott motoszkál....
Most a 3.babámmal vagyok terhes, és Semmi pénzért nem mennék Cellbe!
Remélem tudtam segíteni :)
További jó babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!