Mikor vettétek az első babaruhát, vagy babafelszerelést? Hány hetesek voltatok?
A nagyfiam esetében már nagyon az elején, a pozitív teszt után már vettem egy cumisüveget :) De ő meglepi baba volt, én meg még eléggé fiatal, eszembe sem jutott, hogy bármi gond lehet - nem is lett, szerencsére.
Most, a kistestvér esetében 29 hetes vagyok, és babaruhát még egyáltalán nem vettünk. Az első, amit megvásároltunk, az a babakocsi volt, de csak azért, mert elmentünk a Kikába teljesen más miatt, és megláttam álmaim babakocsiját, féláron :D És már csak egy darab volt. Na, azt nem hagytuk ott. Olyan 20 hetes körül voltam akkor. Azóta még vettünk kiságyat meg két cumit :D
Hát én még terhes sem voltam. :)
Amikor eldöntöttük hogy szeretnénk babát, akkor épp a SPAR-ban árultak 62-es bodykat, és mondtam a férjemnek hogy mi lenne, ha vennénk egyet, mire ő egyből helyeselte és akkor megvettük.
Aztán a legtöbb dolgot kaptuk, már nem is emlékszem mikor, de félidő után vettük meg, ami még kellett.
19 hetesen vettük meg a babakocsit meg rendeltük meg a bútort, mert akkor volt akciós. Aztán onnantól kezdve fokozatosan, amit megláttunk, megtetszett, megvettük. :)
A babaszoba 35. héten lett kész, aztán azóta még kellett pár apróság, de már minden készen áll. Sok mindent kaptunk is. Én írtam listát, úgy könnyebb volt, hogy ne felejtsek el semmit. :)
38+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!