Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Emilia név becézése?

Emilia név becézése?

Figyelt kérdés
Rövid i-vel írva
2015. nov. 28. 09:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

"kedves" utolsó

akkor ezek szerint én is hülye vagyok, mert nekem is rövid i-vel tetszik?

????

2015. nov. 28. 13:54
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2015. nov. 28. 14:19
 13/20 A kérdező kommentje:

:)

Kívánom, hogy ennél nagyobb örömöd ne legyen, de igazán őszintén kívánom! :)

Aki nem tudja/bírja más véleményét elfogadni az semmiféle társas kapcsolatra nem alkalmas, de gondolom ez az ami hiányzik a kis silány életedből, és ezért itt éled ki magad...

Nem baj, nem haragszom :) Komolyan!

Én el tudom fogadni a véleményed...csak nem veszem figyelembe ;)

...ahogy ezt minden egészséges felnőtt ember teszi...

2015. nov. 28. 14:26
 14/20 A kérdező kommentje:

Sőt, le sem pontozlak...mert nekem ez nem okoz örömet :)

Viszont jót nevettünk itt a baráti társasággal rajtad.

2015. nov. 28. 14:29
 15/20 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem tok mindegy hogy milyen i.
2015. nov. 29. 02:07
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Elég unalmas életed lehet, hogy az sztori, hogy valaki lehülyézett a GyKn.
2015. nov. 29. 11:39
 17/20 A kérdező kommentje:

:)

Hooogyneee....peeeerszeeee

Tudod, nekem azt tanították, hogy nem az a fontos, hogy mit mondanak, hanem, hogy ki mondja... ;)

Nem sztori volt ám, hanem egy jót röhögtünk, de többet szót sem érdemel, meg te sem.

Kívánok minden jót! :)

2015. nov. 29. 18:01
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én Emilia vagyok, rövid i-vel :D Nem szoktak becézni, de tetszik a Mila és Milli becézés. Miának is lehet becézni.
2015. dec. 3. 22:39
 19/20 anonim válasza:

Egy kolleganőm Emília, Eminek, Emikének szokták hívni. Bár én sem vagyok oda a becézgetésekért, így szoktam hívni, fel sem figyelne, ha Emíliának nevezném (idős néni már, egész életében Emike volt). Személy szerint a Lia nagyon tetszik, van benne valami nőies könnyedség, légiesség :D Gondolkoztam is azon, hogy ha lenne lányom, Lia lenne, csak így, nem egy név becézéseként.

Ami az i betűt illeti, valóban csak nemrég engedélyezték a rövidet. Nekem magyarosabbnak tűnik hosszúval, és mikor kiejtem, akkor is szebbnek hangzik, főleg mivel magyarban első szótagon van a hangsúly, rövid ivel más nyelveken tetszik, ahol pont az első ire esik a hangsúly (például román, olasz, spanyol nyelven így ejtik ki). Lehet, hogy a megszokás miatt érzem így.

2015. dec. 4. 08:58
 20/20 anonim válasza:

A középső lányom Emília.. Mi hosszú "í"vel kértük, mégis röviddel anyakönyvezték 2001-ben.. Azóta is pipa vagyok emiatt..

Mi Emcsinek, Emcsimónak szólítjuk. 😊 Ritkán Eminek (ha pipák vagyunk rá, de az ritka :D)

És igenis igényli a becézést! 😊

2016. jan. 8. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!